Festmény felvásárlás

Cigarettázó hölgy festmény Modern festmény felvásárlás Antik festmény

Festmény felvásárlás Budapesten, korrekt áron! Antik és modern festményeket egyaránt vásárolunk.
Ha Önnek is van eladó festménye, kérem, keressen minket az alábbi telefonszámon!

06/30-559-14-22

Vállalkozásunk már több mint 25 éves tapasztalattal a háta mögött állítja, hogy kiemelkedő piaci árakkal, és maximális korrektséggel vásárol régiségeket, leginkább festményeket.

Festmény felvásárlás!

Festmény vagy mázolmány?

Sok ember teszi fel ezt a kérdés, ha saját stílusától távol álló képpel találkozik. Jó néhányan idegenkednek a klasszikus és egyéb más festészeti irányzatoktól is. Világhírű mesterek keze munkái ezek, hatalmas értékkel bírnak egytől egyig.

A kultúrember egyik jellemzője, hogy felismeri a klasszikusokat, a világhírű művészek kiemelkedő alkotásait az irodalomban, a zenében és a képzőművészet más területein egyaránt.

  • Beethoven nevének hallatán elsőre mindenkinek a közismert „Sors szimfónia”, és a „Kis éji zene” jut eszébe.
  • Egy vérpezsdítő kán-kán láttán Tulus Lautrec festőművész képeit látjuk magunk előtt.
  • Muszorgszkij „Egy kiállítás képei” tételeinek hallatán látjuk magunk előtt azokat a festményeket, amik a zeneszerzőt megihlették.

A világhírű festők alkotásait nagyon sokan felismerik.

  • Eszünkbe sem jut például Leonardo da Vinci Mona Lisáját mázolmánynak tekinteni.
  • Vincent van Gogh zseniális ábrázolását és munkásságát sem kérdőjelezik meg, ahogyan azt élete során a körülette lévő emberek tették. Kimagasló pontossággal ábrázolta Amszterdam háztetőit, és a hawaii lányok életvidám, buja szépségét.
  • Nem feledkezhetünk meg Munkácsy Mihályról sem, aki gondos műviséggel ábrázolta Angyal Bandit, aki a földi betyáréletbe belefáradva, végtelen nyugalommal várta, hogy örök álomra hajthassa a fejét.

És még hosszasan lehetne sorolni a sokak által ismert világhírű klasszikusokat - ők azonban csak a jéghegy csúcsa.

Kevésbé ismert alkotók

Számos olyan művész említésre sem kerül, akinek képalkotása és technikai tudása kiemelkedő. S bár az ő nevük a nagyközönség számára nem ismert, munkájukat a szakértők elismerik és számon tartják.

Kapott vagy örökölt Ön olyan festményt, aminek nem ismeri alkotóját, nincs tisztában a kép piaci értékével?
Olyannyira tetszik a festmény, hogy szeretne a festőtől még több képet vásárolni?
Szakértőnk az árbecslésen túl ebben is segítséget nyújt Önnek!

A művészet labirintusa

A festészet világa olyannyira szerteágazó, hogy egy laikus könnyedén eltévedhet benne. Szakértőink természetesen felismerik egy kezdő művész zsenialitását is, figyelemmel kísérik fejlődésének főbb állomásait - bátran hagyatkozhat véleményükre! A festményvásárlás hosszú távú befektetés!

Ha vásárolt már kezdő művésztől festményt, és érdekli, hogy mennyit ér, tőlünk arra is választ kap!
Amennyiben szeretne többet tudni a birtokában lévő festményről, úgy keressen minket a +36305591422 telefonszámon, vagy látogasson el üzletünkbe!

Címünk: 1022 Budapest, Bimbó út 3.
Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Kérjen időpontot, egyeztessünk az értékbecsléssel kapcsolatban! Forduljon hozzánk bizalommal!


 

Festmény felvásárlás: igazi, vagy hamis, műalkotás, vagy csak egy kép?

festmény felvásárlásA galériákban, múzeumokban függő festményekről mindannyian tudjuk, hogy művészi értékkel bírnak, és ebből kifolyólag a pénzbeli értékük is jóval magasabb, mint egy közönséges képé. Ezekről a képekről jól tudjuk, hogy műalkotások, amik megérdemlik, hogy megóvják, megőrizzék őket. Ám nincs az összes értékes műalkotás múzeumok birtokában. Mi a helyzet azokkal, amiket gyűjtők, vagy hétköznapi emberek birtokolnak? Utóbbiak sokszor nincsenek tudatában annak, hogy micsoda műremek lóg a szobájuk falán, vagy milyen csodás műalkotás bújik meg elcsomagolva a padlásukon. Ezekre az izgalmas titkokra egy-egy festmény felvásárlás, illetve értékbecslés deríthet fényt.

Amikor valaki megörököl egy teljes hagyatékot, régi házat vásárol, vagy esetleg ajándékba kap pár régi dolgot, könnyen előfordulhat az is, hogy egy igazi művészi értékkel bíró festmény is a tulajdonába kerül. Amiről első látásra azt hisszük, hogy csak egy csinos kis dekoráció, arról értő szemek előtt kiderülhet, hogy valójában nagyon is értékes darab, valamelyik ismert hazai, esetleg külföldi festő munkája. A festmény felvásárlás segít ezt tisztázni.

Amennyiben az Ön birtokában is vannak olyan képek, amiknek az eredetéről valójában egyáltalán nem tud semmit, érdemes felbecsültetni őket. A következő lépés lehet a kép értékesítése. A mi antikvitásunk is végez festmény felvásárlást, sok más régiségkereskedéshez hasonlóan. Javasoljuk, hogy mindenképpen éljen ezzel a szolgáltatásunkkal, hiszen a festmény felvásárlás biztosítja Önnek, hogy reális és korrekt árat kapjon a képéért, ha arról kiderül, hogy értéke is van. Semmiképpen se értékesítse önállóan a képet, hiszen könnyen kihasználhatják a tájékozatlanságát és tapasztalatlanságát!

Több évtizednyi tapasztalattal a hátunk mögött mi garantáljuk, hogy az aktuális világpiaci árakhoz igazodva fizetünk a festmény felvásárlások során, és tapasztalatainkat, kapcsolatainkat latba vetve minimális idő leforgása alatt bonyolítjuk le az egész folyamatot.

Lépjen velünk kapcsolatba  a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, ha festmény felvásárlással kapcsolatban szeretne érdeklődni!