Festmény felvásárlás klasszikustól az antikig

festmény felvásárlás

A festmény felvásárlást minden, valódi, értékkel rendelkező olajfestményhez biztosítjuk. Adja el nekünk a birtokában lévő festményt, azonnali készpénzért!

Magyar kortárs, klasszikus vagy modern festmény lóg otthon a falon, amit nem akar tovább megtartani? Antik alkotás, régi festmény várja, hogy anyagilag jövedelmezni tudjon belőle? A festmény felvásárlásnak köszönhetően ezt nagyon egyszerűen tudja megvalósítani. Csak időpontra van szükségünk ahhoz, hogy az ingyenes értékbecslést végző kollégánkat elküldjük Önhöz és megvásároljuk Öntől, készpénzért a műalkotását.

festmény felvásárlás során természetesen nagyon változatos pénzösszegekért cserélnek gazdát az olajképek. Az egyes műalkotások árát nem csupán az befolyásolja, hogy a kép kinek az alkotása. Azok a festmények, amik iránt nagy az érdeklődés, amiket az ügyfeleink gyakran vásárolnak meg, nálunk is prioritást élveznek. A gyűjtők által előnyben részesített képekért szívesen fizetünk az aktuális piaci értékkel megegyező vagy akár magasabb árat is. Egy eredeti, jó állapotban lévő Munkácsy, Szinyei Merse vagy Wahorn megtalálja a helyét az antikvitásunkban, de külföldi alkotók munkáit is fogadjuk.

A festmény felvásárlás alapvető kérdéseit és értékmeghatározó szempontjait a következő, néhány pontban tudjuk összefoglalni. A kép alkotóját kell elsősorban meghatározni, annak témáját, eredetiségét, valamint méretét és állapotát is. Lényeges, hogy a művész ellátta e a szignójával az alkotást. Az értékbecslés korrekt üzletet tud biztosítani mindkét fél számára, Önnek és nekünk is. Ne kótyavetyélje el a vagyontárgyát, tegye pénzzé, juttassa olyan, új tulajdonoshoz, aki kellőképpen megbecsüli!

Az antikvitásunkhoz bármikor fordulhat és kihasználhatja a festmény felvásárlásban megtalálható lehetőségeket. Húzzon komoly anyagi hasznot abból, hogy értékesíti az olajfestményeit! Az értékbecslés és a szakvélemény a festményről ingyenes és az Ön által megadott helyszínen zajlik. Egyeztessen időpontot kollégáinkkal az elérhetőségeink egyikén!

Cimkék: