Miért érdemes profi hagyatékfelvásárló céget bevonni?

hagyaték felvásárlás

A hagyatékfelvásárlás leegyszerűsíti a helyzetet – keressen fel Ön is bennünket, ha szeretne professzionális segítséget kapni!

A hagyatékkezelés hatalmas felelősséggel jár, egy profi, hagyatékfelvásárlással foglalkozó cég bevonása azonban sok előnyt jelenthet, és segíthet a hagyatékkezelés során felmerülő számos kihívás leküzdésében. Ha a hagyatékkezelés előtt áll, érdemes megfontolnia egy hagyatékfelvásárló cég bevonását annak érdekében, hogy a folyamat minél simább és hatékonyabb lehessen.

Read more: Miért érdemes profi hagyatékfelvásárló céget bevonni?

Régiségek értékesítése: szeretné megkapni a legjobb árat?

régiség felvásárlás, régiségek eladása, régiségkereskedés

A régiségek eladása komoly odafigyelést – és némi tudást is – igényel, különösen akkor, ha azt szeretnénk, hogy a legjobb árat kapjuk értük.

A régiségek eladása többféle módon is történhet: magánszemélyek közti adás-vételként, régiségkereskedésekben, illetve régiségfelvásárlás útján is. Fontos, hogy ha a lehető legmagasabb árat szeretnénk kapni az értékeinkért, akkor tegyünk is ezért. Ha Ön is szeretne eladni egy antik tárgyat, és a legjobb üzletet szeretné megkötni, fogadja meg alábbi tanácsainkat!

Read more: Régiségek értékesítése: szeretné megkapni a legjobb árat?

A militária nyomában: antik fegyverek és katonai tárgyak felvásárlása

antik fegyverek felvásárlása

A militária világa sokakat lenyűgöz, Ön pedig remek üzletet csinálhat, ha él az antik fegyverek, katonai tárgyak felvásárlásának lehetőségével!

A padlások olykor igazi kincseket rejtenek. Ha most vette birtokba új otthonát vagy épp ingatlant örökölt, könnyen lehet, hogy Ön is olyasmit talál, ami kifejezetten értékes és amit ennélfogva pénzzé tehet. A különféle katonai tárgyakért, antik fegyverekért bizony sokan rajonganak és ha Önnél csak a helyet foglalják, egyszerűen túladhat rajtuk. Ön éppen úgy nyer, mint az, akinek végül a gyűjteményébe kerülnek ezek az értékek, ehhez viszont jó, ha tud egyet s mást erről a témáról.

Read more: A militária nyomában: antik fegyverek és katonai tárgyak felvásárlása

A legnépszerűbb régiségek

régiség felvásárlás, hagyaték felvásárlás

A régiségeket sokan egy halmazként kezelik, holott akadnak különbségek köztük – az alábbiakban a népszerűséget vizsgáljuk meg.

A régiségeknek nem csak eszmei, hanem esetenként igen nagy anyagi értéke is lehet. Érdemes tisztában lenni az egyes régiségfajták népszerűségével, hiszen ez is befolyásolhatja az értéküket, ami egy adásvétel során akár komoly hasznot is hozhat az eladónak.

Read more: A legnépszerűbb régiségek

Antik tükrök: mitől függ az értékük?

antik tükör

Az antik tükrök gyakran értékesebbek, mint gondolnánk, bár rengeteg kritériumnak kell ehhez megfelelniük – ezeket tárgyaljuk alábbi cikkünkben.

Az antik tükrök értékbecslése során alapvetően három tényezővel kell foglalkozni: a kialakítással, az állapottal és a korral. Sajnos a legtöbb antik tükör nem képvisel jelentős értéket, hiszen az üveg nagyon sérülékeny anyag, ennek okán az állapot vizsgálatakor rengeteg esik ki a rostán. A gyönyörű vésetekkel, faragott kerettel, aranyozással díszített antik tükrök viszont akár tekintélyes értéket is képviselhetnek.

Read more: Antik tükrök: mitől függ az értékük?