mindenamiantik-bolt
Keressen minket  bizalommal  az alábbi elérhetőségeken:

Telefonszám: ( a hét minden napján hívható 09:00-19:00  ig ) +36305591422

e mail :  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

1022 Budapest, Bimbó út 3.

 

 

 

NYITVA TARTÁS:

H-P: 09:00-17:00
SZ: előzetes bejelentkezés alapján
V: zárva


Lépjen kapcsolatba antikvitásunkkal!

Lépjen kapcsolatba antikvitásunkkal!Azonnali megoldást és kedvező ajánlatot keres? Szeretne túladni régiségein, de lehetőleg úgy, hogy Ön is jól járjon? Nem tudja, mihez kezdjen egy egész lakásnyi örökséggel? Nálunk minden problémájára azonnali válaszokat talál!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ismerje meg szolgáltatásainkat, garantáljuk, hogy elégedett lesz ajánlatunkkal! Azonnali készpénzes hagyaték felvásárlást, értékbecslést, akár lakásürítést is vállalunk. Antik holmik, értékes régiségek, helyhiány miatt értékesíteni kívánt ékszerek, használati tárgyak, festmények? Forduljon antikvitásunkhoz bizalommal, elérhetőségeinken felkereshet minket régiség felvásárlás kapcsán, és megismerheti visszautasíthatatlan ajánlatunkat!

Válassza azt a megoldást, amivel minden téren jól jár, mert nincs szüksége cipekedésre, nem kell kidobnia vagy elajándékoznia értékes dolgokat, és még kereshet is rajta! Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén, és bízza antikvitásunk szakértőire régiségeit, hagyatékát!