Régiség felvásárlás - velünk pénz ütheti a markát!

Régi óra hagyatékA hagyaték felvásárlás, az értékbecslés, és az ezekkel kéz a kézben járó teljes lakásürítés folyamatának levezetése gondos körültekintést igényel részünkről. Régiségkereskedő cégünk már több mint 25 éves tapasztalatra tett szert a hagyatékok felvásárlásának területén - erre elégedett ügyfeleink adnak garanciát. Úgy gondoljuk, ez elegendő és megfelelő ajánlólevél, belépő lehet ahhoz, hogy Ön is nyugodtan ránk bízza „értéktelennek vélt” antik tárgyait, csak úgy, mint nagy becsben tartott családi hagyatékait.

Hívjon minket!
06/30-559-14-22

 

A hagyatékfelvásárlás menetéről bővebben

 

hagyatékfelvásárlásA hagyatékfelvásárlással kapcsolatban természetes, hogy az ügyfelek részéről rengeteg kérdés fel szokott merülni, amik között a leggyakoribb az, hogy pontosan hogyan is történik a felvásárlás, és mi ennek a menete. Ha Ön is szeretne hozzánk fordulni hagyatékfelvásárlással kapcsolatban, de előzetesen szeretne képet kapni a folyamatáról, most itt a lehetőség, hogy részletesebben tájékozódjon a szolgáltatásról!

A hagyatékfelvásárlás első és legfontosabb lépése, hogy az értékbecslő kategorizálja az értéktárgyakat és bútorokat, ezután az ügyfél kap egy ajánlatot annak alapján, hogy a szakember a hagyaték hány százalékát tartja alkalmasnak továbbértékesítésre. Cégünk előre tudja garantálni, hogy az értékbecslő a lehető legjobb ajánlatot adja; ehhez figyelembe veszi többek között az értékek életkorát és különlegességeit. Ezután a hagyatékfelvásárlásnak két kimenetele lehet: az egyik az, hogy az ügyfél meg tud egyezni a kereskedés képviselőjével, a másik pedig az, hogy nem sikerül.

Ha az ügyfélnek nem felel meg az ajánlat, érdemes mérlegelnie még a végső válasz előtt, hogy a hagyaték elszállítása mekkora költségekkel jár, és azt is, hogy mennyi időt spórol meg azzal, hogy nem egyesével kell értékesítenie a tárgyakat. Ha megvizsgálta és utánaszámolt, az esetek jelentős részében azt kapja eredményül, hogy a hagyatékfelvásárlással jár jól, tehát érdemes rábólintania az ajánlatra. A hagyatékfelvásárlás végén az ügyfélnek semmi más dolga nincs, minthogy a kereskedésre bízza a régiségek elszállítását. Összességében a hagyatékfelvásárlással rengeteg tehertől szabadulhat meg, ráadásul időt és energiát tud megtakarítani.

Ha felkeltettük érdeklődését a témával kapcsolatban, és kérdései lennének a hagyatékfelvásárlás részleteiről, vagy szeretné felkérni rá értékbecslő kollégáinkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! A hagyatékfelvásárlás terén megbízható, minőségi szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, így biztos nem fog csalódni bennünk!

 

Miért érdemes a hagyaték felvásárlása mellett dönteni?

 

hagyaték felvásárlásEgy ember az élete során számtalan tárgyat, berendezést felhalmoz, amelyekről aztán halála után többnyire a hozzátartozók gondoskodnak. Egyes esetekben a rokonok úgy döntenek, hogy a hagyatékot szétosztják egymás között, azonban bizonyos helyzetekben erre nem mindig van lehetőség és így inkább más opciót keresnek az örökség felszámolásához. Ha Ön is az örökösök táborát erősíti jelenleg, és nem tudja, hogy mit kezdjen a hátramaradt értékesebb bútorokkal és tárgyakkal, döntsön a hagyaték felvásároltatása mellett!

A hagyaték felvásároltatása mellett jó pár érv szól. Talán az elsőt és legfontosabbat nem is olyan nehéz kitalálni, mégpedig azt, hogy ily módon jelentős anyagi haszonra lehet szert tenni. Ha az örökségben van egy-kettő értékesebb tárgy, a vártnál jóval nagyobb bevételre számíthat. Erről érdemes érdeklődni előzetesen, vagyis felbecsültetni az eladni kívánt bútort vagy tárgyat, ennek köszönhetően valóban jó üzletet köthet.

A hagyaték felvásároltatása mellett a másik érv, amit viszont nem szoktak túl gyakran emlegetni, az a tárolás. Ha az eladás mellett dönt, egyrészt nem kell foglalkoznia a bútorok tárolásával, másrészt elképzelhető, hogy az értékek állapotára nézve nem tesz jót a rendelkezésre álló helyiség, mert poros, dohos, esetleg penészes is. Így az idő múlása szinte megeszi ilyen környezetben a bútorokat, tárgyakat. Nem érdemes ezt az opciót választani, ugyanis, van lehetőség a hagyaték felvásárlásra, ráadásul ebből Önnek plusz bevétele származik, az csak előnyt jelenthet és még a tárolásért sem kell fizetnie ebben az esetben!

Válassza Ön is a kedvezőbb utat az örökség felszámolásához, döntsön a hagyaték felvásároltatása mellett! Mi a lehető legjobb árajánlatot adjuk Önnek, így egy percig nem fog gondolkodni azon, hogy mit kezdjen rokona hátrahagyott bútoraival, tárgyaival. Ha felkeltettük érdeklődését és élne a kedvező lehetőséggel vagy további kérdései lennének a hagyaték felvásárlás menetével, kivitelezésével kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Hagyaték felvásárlás - ahogy mi csináljuk

Antik csésze szett hagyaték felvásárlás

 • Tapasztalt és precíz szakértőkkel dolgozunk, akik a legapróbb részletekben, tárgyakban is meglátják a legjobbat, bármiből képesek pénzt csinálni!
 • Értékbecslőink egy percre sem tévesztik szem elől a piaci árakat, naprakészek, mindig pontosan tudják, hogy mi mennyit ér.
 • Csapatunk összes tagja lelkiismeretes, gyors és legfőképp aprólékos munkát végez. A szívünkön viseljük partnereink sorsát!

Ha minket választ, nem kell attól tartania, hogy alábecsüljük értékeit! Keressen minket elérhetőségeink egyikén, egyeztessünk időpontot mielőbb az értékbecslésre!

A hagyaték felvásárlás menete

 1. Egy előre egyeztetett időpontban szakértőnk alapos helyszíni szemlét tartva felméri hagyatékának és egyéb ingóságainak pontos piaci értékét. A kiszállás minden esetben díjmentes; ez nem csak Budapestre korlátozódik, az ország egész területére vonatkozik!
 2. Értékbecslőnk a részleges vagy teljes hagyatékért a helyszínen, azonnal és készpénzben fizet Önnek. A komplett lakás kiürítését is kérheti, ezért szintén nem számítunk felárat! Továbbá a kisebb tárgyak és ingóságok azonnali elszállításáról is mi gondoskodunk.

Felbecsültetné a teljes hagyatékot, mielőbb eladná értéktárgyait?
Ebben a segítségére leszünk, keressen minket!
Hagyaték felvásárlás azonnali készpénzért!

Hívjon minket!
06/30-559-14-22

Amiket felvásárolunk:

 • Festmények,
 • hangszerek,
 • könyvek,
 • bútorok,
 • szőnyegek,
 • retró játékok,
 • szövetek,
 • órák,
 • ékszerek,
 • vázák,
 • porcelánok,
 • dísztárgyak,
 • étkészletek, stb.

Antik csillár

Természetesen a felsoroltakon kívül még számos kincs megbújhat Önnél, ne féljen ezeket megmutatni nekünk!
Számunkra minden apróság értékkel bír! Bízza ránk a legkisebbnek vélt gyöngyszemeket is!
Kérjen ajánlatot még ma - hagyaték felvásárlás, azonnali készpénz!

A hagyaték felvásárlás eredménye - Mi történik utána?

A régiségek felvásárlásnak két kimenetele lehet:

 • Ön elfogadja a régiségkereskedés által kiküldött szakértő árajánlatát, rögtön megköttetik az üzlet.
 • Nem ért egyet az értékbecsléssel, személyesen Ön értékesíti tovább részleges vagy teljes hagyatékát.

Kímélje meg magát a felesleges köröktől! Hagyaték felvásárlás - velünk csak nyerhet! Lássuk, hogy mit!

 • Nem lesz több gondja a hagyatékokkal: nem foglalnak helyet, nem mellesleg azonnali készpénzt kap mindegyikért!
 • Nem kell az ingóságok becsomagolásával és összepakolásával foglakoznia - ezeket a folyamatokat levezényeljük Ön helyett!
 • Nem jelent majd plusz költségeket a hagyatékok elszállítása, ugyanis értéktárgyainak fuvarozásáról mi díjmenetesen gondoskodunk!
 • Nem kell hagyatékainak értékesítésével, a vevők megtalálásával órákat, heteket, hónapokat, sőt éveket töltenie! Mi rövid időn belül megtaláljuk hagyatékainak új tulajdonosait!

Az Ön érdeklődését is felkeltettük? Kérjen időpontot még ma, ne hagyja ki jövedelmező ajánlatainkat!
Ne féljen feltenni kérdéseit sem, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Régiségkereskedésünk címe: 1132 Budapest, Váci út 46/a.
Üzenetét ide küldheti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobiltelefonszám: 06/30-559-14-22

Antik órák felvásárlása

Telefon:+36305591422
E-mail:mindenamiantik@gmail.com
Elérhetőségek