Régiség felvásárlás - velünk pénz ütheti a markát!

Régi óra hagyatékA hagyaték felvásárlás, az értékbecslés, és az ezekkel kéz a kézben járó teljes lakásürítés folyamatának levezetése gondos körültekintést igényel részünkről. Régiségkereskedő cégünk már több mint 25 éves tapasztalatra tett szert a hagyatékok felvásárlásának területén - erre elégedett ügyfeleink adnak garanciát. Úgy gondoljuk, ez elegendő és megfelelő ajánlólevél, belépő lehet ahhoz, hogy Ön is nyugodtan ránk bízza „értéktelennek vélt” antik tárgyait, csak úgy, mint nagy becsben tartott családi hagyatékait.

Hívjon minket!
06/30-559-14-22

 

Hagyafék felvásárlása teljes lakáskiürítéssel: válassza az egyszerűbb megoldást!

hagyaték felvásárlásAmikor a hozzátartozók az elhunyt rokonuk lakását szeretnék kiüríteni, az ott található értékeket sokan egyesével árusítanák ki, azonban már a hirdetések feladása rengeteg időt és energiát felemészt. Ez esetben akár több hónap is eltelhet, mire jelentkeznek érdeklődők a portékákra, erre pedig gyakran  nincs ennyi idő, mert eladnák az ingatlant, vagy pedig rokon költözne be. Amennyiben Ön inkább az egyszerűbb megoldásokat részesíti előnyben, keressen bennünket, mert a hagyaték felvásárlást teljes lakáskiürítéssel vállaljuk!

Az általunk kínált hagyaték felvásárlási opció sokkal könnyebb és gyorsabb, hiszen rövid idő alatt elviszünk minden értéket, ennek köszönhetően nem kell hirdetésekkel, érdeklődőkkel foglalkoznia. A hagyaték felvásárlásakor készpénzt adunk, a portékák reális értékének megfelelően, így azonnal pénzhez juthat.

A teljes hagyaték felvásárlása a legegyszerűbb megoldás a lakás kiürítéséhez! Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne többet megtudni az általunk kínált lehetőségről, vagy igénybe venné szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Porcelán felvásárlás hagyatékból!

porcelán felvásárlásA porcelán étkészletek és dísztárgyak többnyire már csak a nagyszülők vitrinjeiben porosodnak. Nem jellemző, hogy porcelánnal terítenek egy hétköznapi étkezéshez, leginkább különleges alkalmakkor veszik elő, ha igazán ünnepi hangulatot akarnak teremteni. Ez nem véletlen, hiszen a porcelánnak értéke van, különösen az olyan magyar, tradicionális értékek alapján készült daraboknak, mint amilyenek a Zsolnay vagy a Herendy gyárakból kikerült porcelánok.

porcelán felvásárlás azoknak az ügyfeleknek lehet vonzó lehetőség, akik hagyaték felvásárlással foglalkozó céget keresnek. Ha ilyen cégre bízza a régi, örökölt porcelánjait, akkor biztos lehet benne, hogy azoknak jó helyük lesz. A porcelán felvásárlás során hozzánk került tárgyak és kiegészítők bekerülnek antikvitásunk kínálatába, és mi komoly érdeklődőknek értékesítjük őket. Sokan keresnek ilyen és ehhez hasonló hungarikumokat, antik holmikat vagy azért, mert maguk is gyűjtők, vagy azért, mert nagyra értékelik ezeket a saját történettel, patinával és értékkel rendelkező használati tárgyakat, díszeket.

Herendy porcelán felvásárlása és a Zsolnay porcelán felvásárlása cégünknél a hagyaték felvásárlás keretein belül történik, tehát kifejezetten keressük az ilyen készleteket. porcelán felvásárlással megkönnyítjük azoknak a vásárlóknak a dolgát, akik szintén porcelánt szeretnének vásárolni. Nekik nem kell hirdetéseket böngészni vagy árverésekre járni, hanem csak eljönni hozzánk vagy a hasonló antikvitásokba és megszemlélni a folyamatosan frissülő kínálatot régiségekből.

porcelán felvásárlás tehát olyasmi, amivel mindenki csakis jól járhat. Önnek nem kell helyet biztosítani az olyan tárgyaknak, amiknek nem veszi semmi hasznát és csak ott porosodnak a polcain, nem kell vevőt keresnie az értékesítésükhöz. Mi folyamatosan felvásárolunk porcelánokat, amikkel ki tudjuk egészíteni antikvitásunk kínálatát, mely a vásárlók valódi, szép állapotú dísztárgyakból tudnak vásárolni.

porcelán felvásárlással kapcsolatban kérjen bővebb felvilágosítást a megadott elérhetőségeink egyikén!

 

A hagyaték vagy régiség felvásárlás az ünnepek előtt kifejezetten előnyös helyzetet teremt!

régiség felvásárlás A karácsonyi nagybevásárlás sokaknak megterhelő lehet, különösen akkor, ha nagy a család, és sok vendéget vár az ünnepre. Ilyenkor sokan különböző megoldásokhoz folyamodnak ahhoz, hogy ne legyenek pénzszűkében. Gyakori, hogy a háztartásban feleslegessé vált, a család által már nem használt holmikat adják el azért, hogy plusz jövedelemhez jussanak, így kisegítve magukat az ünnepi időszakban. Érdemes a készülődés, vásárlás időszakában Önnek is körbenézni otthonában, és eladni azokat a dolgokat, amikre nincsen szüksége. Ha ezek között találhatók nagyobb mennyiségben értékesebb régiségek, különlegesebb tárgyak, ékszerek, érdemes a hagyaték vagy régiség felvásárlást választania!

A hagyaték vagy régiség felvásárlás kiegészítő bevételi forrásként segítséget nyújthat Önnek abban, hogy ne legyen pénzszűkében az ünnepi időszak alatt. Ennek köszönhetően nem kell a váratlan kiadások miatt aggódnia, ugyanis a vásárlással kapcsolatos költekezéseket a hagyaték vagy régiség felvásárláson keresztül visszanyerheti.

Egyesek megpróbálkoznak azzal, hogy interneten keresztül árulják az eladni kívánt régiségeket, hagyatékot, azonban ezesetben nincs garantálva az, hogy a portékák azonnal elkelnek. Gyakran hosszú hónapok is eltelhetnek, mire vevőt találnak a különböző értékekre, ez pedig ebben a formában nem nyújt segítséget, főleg az ünnepi időszakban. A hagyaték vagy régiség felvásárlással rövid időn belül túladhat az értékeken, és hamar hozzá is juthat a megfelelő összeghez. A szolgáltatással ráadásul rengeteg időt és energiát tud megtakarítani, így százszázalékban az ünnepre tud koncentrálni.

Amennyiben Ön is szeretne eladni pár értékesebb tárgyat, ékszert otthonából, és ehhez megbízható régiségkereskedőt szeretne találni, forduljon hozzánk bizalommal! Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a hagyaték vagy régiség felvásárlás során a tárgyak valódi értékéhez igazodjunk. Ha felkeltettük érdeklődését, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Régiségfelvásárlás: ha kincsekre bukkanna

régiségfelvásárlás Sokan élnek olyan házban, amiben még a dédszüleik tárgyai is megtalálhatóak a padláson, vagy a pincében egy olyan eldugott sarokba rejtve, ahol évtizedek óta nem járt senki, de az is gyakran előfordul, hogy bútorozottan vásárol meg valaki egy ingatlant, és a pakolászás közben találja meg a korábbi tulajdonosok hátrahagyott holmiját. Az őszi nagytakarítás során is előkerülhetnek kincsek, amelyekre nincs szükség, de csak úgy kidobni nagy felelőtlenség volna, hiszen komoly értéket képviselnek. A régiségfelvásárlás ilyenkor igen komoly segítséget jelent, hiszen a segítségével meg lehet szabadulni a felesleges tárgyaktól, sőt, a takarítás még akár jövedelmező is lehet!

Egy őszi nagytakarítás ugyanolyan, mint a tavaszi: felkészülés a következő időszakra, a nagyobb munkák elvégzése, mielőtt beállna a hideg. Sokan ilyenkor végzik el a lomtalanítást is, és hosszas halogatás után nekiállnak a padlás és a pince kitakarításának. Azon túl, hogy ez rengeteg felszabaduló helyet eredményez, akár antik bútorokat, magyar és külföldi festményeket, Herendi és Zsolnay porcelánokat, kerámiákat, bronzszobrokat, karórákat, zsebórákat, fali és asztali órákat is lehet találni a rengeteg kidobásra váró kacat között, amik egy része igen értékes is lehet. És hogy honnan tudható, hogy valaminek komoly értéke van? Rá kell bízni az értékbecslést egy tapasztalt régiségfelvásárlóra!

Már akkor is érdemes felkeresni egy olyan szakembert, aki régiségfelvásárlással foglalkozik, ha csak a gyanúja felmerül, hogy amit találtunk a padláson, vagy a fiókokban, annak minimális értéke is lehet. Ha réginek tűnik, akkor jó esélye van, hogy az is, és a régiségeknek mindig is meglesz a piacuk, hiszen rengetegen gyűjtik őket. Egy ilyen tárgynak története van, és sokan ezek miatt vásárolnak régiségeket, tehát, ha Önnek nincs rájuk szüksége, szabaduljon meg tőlük a régiségfelvásárlás útján!

Amennyiben szüksége lenne egy tapasztalt régiségfelvásárló értékbecslésére, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Hagyatékok, örökségek felvásárlása, a lakás vagy ház teljes kiürítésével!

hagyaték, örökség felvásárlásA rokonok eltávozása mindig szomorú esemény, amire nem lehet felkészülni. Az elhalálozás utáni ügyintézés azonban már elkerülhetetlen. Gondoskodni kell arról, hogy az elhunyt ingóságai jó helyre kerüljenek. Megesik, hogy a hozzátartozóknak nincs rájuk szüksége vagy túl sok holmi marad a hozzátartozó után. Amennyiben az elhunyt nem gondoskodott részletes végrendeletről, úgy a rokonoknak, a hagyaték kezelőinek kell foglalkoznia vele. Ez több lehetőséget is rejt magában. El lehet kezdeni egyenként túladni a holmikon vagy pedig egy olyan vállalkozásra bízni azt, ami hagyatékok, örökségek felvásárlásával foglalkozik.

Forduljon hozzánk, és bízza ránk a szóban forgó hagyaték, örökség felvásárlásának ügyét! Az általunk biztosított szolgáltatás több szempontból is előnyére válik azoknak az ügyfeleknek, akik megtisztelnek minket a bizalmukkal. A hagyaték, örökség felvásárlás nálunk az aktuális lakás vagy ház teljes kiürítésével zajlik. Ez az eljárás mindkét félnek az előnyére válik. Az ügyfél részéről nem kell a kelleténél hosszabb időt szánni az ügyintézésre. Mi elintézzük az ügyfél helyett, aki pedig a helyszínről készpénzzel távozhat. Ahelyett, hogy a különféle bútorok, tárgyak eladására, szétosztására aprózná el az idejét és az energiáját, kellő figyelmet fordíthat az ott és akkor legfontosabbra, a gyászra. A hagyaték, örökség felvásárlása a lakás vagy ház teljes kiürítésével nekünk, a régiség kereskedésnek is jó lehetőség, mert teljes örökségeket dolgozhatunk fel, válogathatunk ki, amiből a magunk, és később mások számára értékes tárgyakat tovább értékesíthetjük.

Lépjen kapcsolatba antikvitásunkkal, és éljen a lehetőséggel, vegye igénybe a szolgáltatásainkat hagyatékok, örökségek felvásárlásával kapcsolatosan! Reméljük, hogy Ön is elégedett lesz az általunk végzett munkával, és hasznát veszi a gyors és alapos ügyintézésünknek! Amennyiben kérdése van hagyaték, örökség felvásárlásról, kérjen részletes felvilágosítást honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

 

 

Teljes hagyaték felvásárlása készpénzért: velünk időt és energiát takaríthat meg!

 

mindenamiantik.hu 1-2190808Amikor egy hozzátartozó távozik az élők sorából, sok család tanácstalan, hogy mit kezdjen az elhunyt rokon teljes hagyatékával. Sok esetben értékes bútorok, ékszerek és egyéb tárgyak találhatók meg a hagyatékban: ezeket a rokonok vagy megtartják, vagy pedig értékesítenék. Ha Ön is ehhez a táborhoz tartozik, viszont a mindennapi elfoglaltságai, munkája mellett nem túl sok idő jutna az eladásra, keressen bennünket, mert mi a teljes hagyatékot felvásároljuk készpénzért!

 

A teljes hagyaték felvásárlásának a legnagyobb előnye, hogy Ön így rengeteg időt és energiát tud megspórolni. Sokan megpróbálkoznak azzal, hogy bizonyos bútorokat, ékszereket egyesével adnak el, akár az interneten keresztül vagy pedig kereskedőknek adják tovább. Ez azonban rendkívül hosszadalmas, rengeteg idő eltelhet, mire sikerül túladni a hagyaték minden egyes darabján. Ráadásul az is jelentős időt felemészt, hogy a hozzátartozók megbízható és korrekt kereskedőt találjanak.

 

Ha azonban a teljes hagyaték felvásárlását választja, nem kell a megfelelő kereskedők után kutatnia, hiszen mi a készpénz átadása után mindent átveszünk. A teljes hagyaték felvásárlása abban az esetben is ideális választás, ha az elhunyt rokon lakását szeretné eladni a család, és gyors megoldásra van szükség az ingatlan kiürítéséhez. Ilyenkor nem kell azzal foglalkoznia, hogy raktárhelyiséget találjon a hátrahagyott bútoroknak, tárgyaknak, ennek köszönhetően pedig még pénzt is megtakaríthat, ami mindenképp előnyös helyzetet teremt.

 

A teljes hagyaték felvásárlása készpénzért a legegyszerűbb és legelőnyösebb formája annak, hogy felszámolja elhunyt hozzátartozója értékeit. Kollégáink alaposan átvizsgálják a hagyatékot, majd az értékeknek megfelelően ajánlanak érte készpénzt. Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne jó üzletet kötni, gyorsan és könnyedén, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén, és mi felvásároljuk a teljes hagyatékot! A megbízható szolgáltatást garantáljuk!

 

 

 

Régi könyvek felvásárlása hagyatékból

 

könyvfelvásárlásA könyvek fénye talán kicsit megkopott; mostanában, a digitális korban könnyebb magunk elé húzni a számítógépet, vagy az e-book olvasót, és úgy lapozgatni a virtuális oldalakat. Az olvasásnak azonban mindig lesznek elkötelezett hívei és lelkes rajongói, ahogyan a könyveknek is lesz helyük valamelyik könyvespolcon. Ez a könyvespolc lehet egy nappaliban, de lehet egy antikváriumban, antikvitásban is.

A könyvek időről-időre gazdát cserélnek, kézről-kézre, olvasóról-olvasóra járnak. Kölcsönadják őket egymásnak a tulajdonosok, kikölcsönzik a könyvtárból, majd visszaviszik őket, eladják másoknak, vagy könyvesboltoknak, antikváriumoknak.

 

Akinek vannak régi, megunt könyvei, vagy esetleg egy kötetből több példányuk is, annak nem kell ezeket a könyveket a könyvespolcán őrizgetnie, vagy a lakásban kerülgetnie. Az antikvitásunk könyvek felvásárlásával is foglalkozik, tehát szívesen látjuk azokat a könyvtulajdonosokat, akik szeretnének jobb helyet régi könyveiknek.

Ha minket választ, jobban jár a könyvek felvásárlásával, mintha az interneten próbálna meg vevőket keresni. Ott hatalmas a túlkínálat, és nem biztos, hogy a vásárlók pont azt keresik, amit Ön kínál eladásra.

Az antikvitásunk kifejezetten a régi könyvek iránt érdeklődik, szívesen veszi az antik köteteket is. Megesik, hogy valakinek egy rokona távozik az élők sorából, kisebb-nagyobb hagyatékot hátrahagyva. Ha ebben a hagyatékban értékesnek tűnő könyvek is vannak, amiket nem tud hol tárolni, nem akar megtartani, a legjobb, amit tehet, hogy könyvfelvásárlás útján értékesíti őket.

Forduljon antikvitásunkhoz bizalommal, és vegye igénybe könyvek felvásárlásával kapcsolatos szolgáltatásainkat! A kollégáink átvizsgálják a behozott könyveket, felmérik azok állapotát, és felbecsülik az értéküket. Az árajánlatot követően a könyvfelvásárlás mindkét fél beleegyezésével meg is történhet.

 

Amennyiben kérdése van a könyvek felvásárlásával kapcsolatban, vagy az antikvitásunk könyveit szeretné jobban megismerni, lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Bakelitlemezek felvásárlása: régi érték, új áron!

Bakelitlemezek felvásárlásaKi ne emlékezne a régi idők törékeny hanghordozójára, a bakelitlemezre? Ez a többnyire papírtokban árusított lemez akkora népszerűségre tett szert, hogy még napjainkban is kaphatóak olyan hifi berendezések, amik képesek a lejátszására; úgy tűnik, sosem mennek ki a divatból. Hagyatékok részeként sok régi darabra lehet szert tenni, ám nem mindenki osztozik az irántuk való rajongásban. Ha Önnek is inkább csak egy újabb feleslegesen tárolandó holmi, mintsem a zenei múlt egy gyűjthető darabkája, de kidobni sem szeretné, érdemes fontolóra venni egy bakelitlemezek felvásárlásával foglalkozó szakember igénybevételét, aki megtalálja számukra a tökéletes új tulajdonost. Magánemberként, egyesével megválni tőlük időigényes feladat, hiszen a legtöbb gyűjtő a bakelitlemezek felvásárlásával is foglalkozó régiségkereskedésekben keres új darabokat a gyűjteménye bővítésére, mert ott biztosra veheti, hogy szakemberek által hitelesített a kiválasztott lemez minősége és származása.

A bakelit újra fénykorát éli a gyűjtők körében, főleg, de nem kizárólag a régi formátumok kedvelői között. Egy-egy eredeti darab még akkor is jó áron talál új tulajdonosra, ha semmi különleges nincsen benne. A bakelitlemezek felvásárlása során az értékbecslő speciális, az árat emelő tényezőket is keres, ilyen például, hogy aláírták-e a lemezt, milyen állapotban van a papírtokja, milyen példányszámban jelent meg az adott korong, milyen a sorszáma. Bakelitlemezek felvásárlása esetén, miután az értékbecslő kategorizálta a tárgyakat, a tulajdonos kap egy árajánlatot, ami a jövendőbeli értékesítés hozzávetőleges sikerszázalékának függvényében készül el. Kollégáink naprakész információkkal rendelkeznek a piaci helyzet alakulásáról, így biztos lehet benne, hogy mindig a legmagasabb árat kapja régiségeiért.

Ha bármilyen kérdése van a bakelitlemezek felvásárlásával kapcsolatban, vagy eladná gyűjteményét, és a legmagasabb árat szeretné kapni érte, ne habozzon, keressen minket elérhetőségeink egyikén!

 

A hagyatékfelvásárlás menetéről bővebben

 

hagyatékfelvásárlásA hagyatékfelvásárlással kapcsolatban természetes, hogy az ügyfelek részéről rengeteg kérdés fel szokott merülni, amik között a leggyakoribb az, hogy pontosan hogyan is történik a felvásárlás, és mi ennek a menete. Ha Ön is szeretne hozzánk fordulni hagyatékfelvásárlással kapcsolatban, de előzetesen szeretne képet kapni a folyamatáról, most itt a lehetőség, hogy részletesebben tájékozódjon a szolgáltatásról!

A hagyatékfelvásárlás első és legfontosabb lépése, hogy az értékbecslő kategorizálja az értéktárgyakat és bútorokat, ezután az ügyfél kap egy ajánlatot annak alapján, hogy a szakember a hagyaték hány százalékát tartja alkalmasnak továbbértékesítésre. Cégünk előre tudja garantálni, hogy az értékbecslő a lehető legjobb ajánlatot adja; ehhez figyelembe veszi többek között az értékek életkorát és különlegességeit. Ezután a hagyatékfelvásárlásnak két kimenetele lehet: az egyik az, hogy az ügyfél meg tud egyezni a kereskedés képviselőjével, a másik pedig az, hogy nem sikerül.

Ha az ügyfélnek nem felel meg az ajánlat, érdemes mérlegelnie még a végső válasz előtt, hogy a hagyaték elszállítása mekkora költségekkel jár, és azt is, hogy mennyi időt spórol meg azzal, hogy nem egyesével kell értékesítenie a tárgyakat. Ha megvizsgálta és utánaszámolt, az esetek jelentős részében azt kapja eredményül, hogy a hagyatékfelvásárlással jár jól, tehát érdemes rábólintania az ajánlatra. A hagyatékfelvásárlás végén az ügyfélnek semmi más dolga nincs, minthogy a kereskedésre bízza a régiségek elszállítását. Összességében a hagyatékfelvásárlással rengeteg tehertől szabadulhat meg, ráadásul időt és energiát tud megtakarítani.

Ha felkeltettük érdeklődését a témával kapcsolatban, és kérdései lennének a hagyatékfelvásárlás részleteiről, vagy szeretné felkérni rá értékbecslő kollégáinkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! A hagyatékfelvásárlás terén megbízható, minőségi szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, így biztos nem fog csalódni bennünk!

 

Miért érdemes a hagyaték felvásárlása mellett dönteni?

 

hagyaték felvásárlásEgy ember az élete során számtalan tárgyat, berendezést felhalmoz, amelyekről aztán halála után többnyire a hozzátartozók gondoskodnak. Egyes esetekben a rokonok úgy döntenek, hogy a hagyatékot szétosztják egymás között, azonban bizonyos helyzetekben erre nem mindig van lehetőség és így inkább más opciót keresnek az örökség felszámolásához. Ha Ön is az örökösök táborát erősíti jelenleg, és nem tudja, hogy mit kezdjen a hátramaradt értékesebb bútorokkal és tárgyakkal, döntsön a hagyaték felvásároltatása mellett!

A hagyaték felvásároltatása mellett jó pár érv szól. Talán az elsőt és legfontosabbat nem is olyan nehéz kitalálni, mégpedig azt, hogy ily módon jelentős anyagi haszonra lehet szert tenni. Ha az örökségben van egy-kettő értékesebb tárgy, a vártnál jóval nagyobb bevételre számíthat. Erről érdemes érdeklődni előzetesen, vagyis felbecsültetni az eladni kívánt bútort vagy tárgyat, ennek köszönhetően valóban jó üzletet köthet.

A hagyaték felvásároltatása mellett a másik érv, amit viszont nem szoktak túl gyakran emlegetni, az a tárolás. Ha az eladás mellett dönt, egyrészt nem kell foglalkoznia a bútorok tárolásával, másrészt elképzelhető, hogy az értékek állapotára nézve nem tesz jót a rendelkezésre álló helyiség, mert poros, dohos, esetleg penészes is. Így az idő múlása szinte megeszi ilyen környezetben a bútorokat, tárgyakat. Nem érdemes ezt az opciót választani, ugyanis, van lehetőség a hagyaték felvásárlásra, ráadásul ebből Önnek plusz bevétele származik, az csak előnyt jelenthet és még a tárolásért sem kell fizetnie ebben az esetben!

Válassza Ön is a kedvezőbb utat az örökség felszámolásához, döntsön a hagyaték felvásároltatása mellett! Mi a lehető legjobb árajánlatot adjuk Önnek, így egy percig nem fog gondolkodni azon, hogy mit kezdjen rokona hátrahagyott bútoraival, tárgyaival. Ha felkeltettük érdeklődését és élne a kedvező lehetőséggel vagy további kérdései lennének a hagyaték felvásárlás menetével, kivitelezésével kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Hagyaték felvásárlás - ahogy mi csináljuk

Antik csésze szett hagyaték felvásárlás

 • Tapasztalt és precíz szakértőkkel dolgozunk, akik a legapróbb részletekben, tárgyakban is meglátják a legjobbat, bármiből képesek pénzt csinálni!
 • Értékbecslőink egy percre sem tévesztik szem elől a piaci árakat, naprakészek, mindig pontosan tudják, hogy mi mennyit ér.
 • Csapatunk összes tagja lelkiismeretes, gyors és legfőképp aprólékos munkát végez. A szívünkön viseljük partnereink sorsát!

Ha minket választ, nem kell attól tartania, hogy alábecsüljük értékeit! Keressen minket elérhetőségeink egyikén, egyeztessünk időpontot mielőbb az értékbecslésre!

A hagyaték felvásárlás menete

 1. Egy előre egyeztetett időpontban szakértőnk alapos helyszíni szemlét tartva felméri hagyatékának és egyéb ingóságainak pontos piaci értékét. A kiszállás minden esetben díjmentes; ez nem csak Budapestre korlátozódik, az ország egész területére vonatkozik!
 2. Értékbecslőnk a részleges vagy teljes hagyatékért a helyszínen, azonnal és készpénzben fizet Önnek. A komplett lakás kiürítését is kérheti, ezért szintén nem számítunk felárat! Továbbá a kisebb tárgyak és ingóságok azonnali elszállításáról is mi gondoskodunk.

Felbecsültetné a teljes hagyatékot, mielőbb eladná értéktárgyait?
Ebben a segítségére leszünk, keressen minket!
Hagyaték felvásárlás azonnali készpénzért!

Hívjon minket!
06/30-559-14-22

Amiket felvásárolunk:

 • Festmények,
 • hangszerek,
 • könyvek,
 • bútorok,
 • szőnyegek,
 • retró játékok,
 • szövetek,
 • órák,
 • ékszerek,
 • vázák,
 • porcelánok,
 • dísztárgyak,
 • étkészletek, stb.

Antik csillár

Természetesen a felsoroltakon kívül még számos kincs megbújhat Önnél, ne féljen ezeket megmutatni nekünk!
Számunkra minden apróság értékkel bír! Bízza ránk a legkisebbnek vélt gyöngyszemeket is!
Kérjen ajánlatot még ma - hagyaték felvásárlás, azonnali készpénz!

A hagyaték felvásárlás eredménye - Mi történik utána?

A régiségek felvásárlásnak két kimenetele lehet:

 • Ön elfogadja a régiségkereskedés által kiküldött szakértő árajánlatát, rögtön megköttetik az üzlet.
 • Nem ért egyet az értékbecsléssel, személyesen Ön értékesíti tovább részleges vagy teljes hagyatékát.

Kímélje meg magát a felesleges köröktől! Hagyaték felvásárlás - velünk csak nyerhet! Lássuk, hogy mit!

 • Nem lesz több gondja a hagyatékokkal: nem foglalnak helyet, nem mellesleg azonnali készpénzt kap mindegyikért!
 • Nem kell az ingóságok becsomagolásával és összepakolásával foglakoznia - ezeket a folyamatokat levezényeljük Ön helyett!
 • Nem jelent majd plusz költségeket a hagyatékok elszállítása, ugyanis értéktárgyainak fuvarozásáról mi díjmenetesen gondoskodunk!
 • Nem kell hagyatékainak értékesítésével, a vevők megtalálásával órákat, heteket, hónapokat, sőt éveket töltenie! Mi rövid időn belül megtaláljuk hagyatékainak új tulajdonosait!

Az Ön érdeklődését is felkeltettük? Kérjen időpontot még ma, ne hagyja ki jövedelmező ajánlatainkat!
Ne féljen feltenni kérdéseit sem, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Régiségkereskedésünk címe: 1132 Budapest, Váci út 46/a.
Üzenetét ide küldheti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobiltelefonszám: 06/30-559-14-22

Antik órák felvásárlása

Telefon:+36305591422
E-mail:mindenamiantik@gmail.com
Elérhetőségek