Tárgyaiért minden esetben készpénzben fizetünk!

hagyaték felvásárlás készpénzért

Hagyatékot és régiségeket vásárolunk fel készpénzért – forduljon hozzánk Ön is bizalommal!

A hagyaték, illetve a régiségek felvásárlása készpénzért korántsem általános; a legtöbb, régiségekkel foglalkozó kereskedő még mindig a bizományos rendszert részesíti előnyben, azaz az eladó egy elismervényt kap, és megbízza a kereskedőt a tárgyai eladásával, vagyis még jobb esetben is napokat kell várnia, mire a pénzéhez jut, de gyakran ez inkább heteket, sőt, hónapokat jelent.

Nálunk azonban kizárólag készpénzes átvétel van, tehát semmilyen módon nem hárítjuk át ügyfeleinkre a kockázatot. A cégünknek megvételre felajánlott tárgyakat és nagyobb, hagyatéki tételeket minden esetben azonnali készpénzfizetéssel vásároljuk meg, ami ráadásul két módon valósulhat meg, és mindkettő Önnek jelent előnyt!

Az egyik mód, amikor Ön keres fel bennünket üzletünkben eladó tárgyaival; ebben az esetben felmérjük az eladó tárgyak értékét, ajánlatot teszünk rájuk, majd – amennyiben Ön elfogadja az ajánlatunkat – készpénzben fizetünk Önnek azonnal, a helyszínen.

A másik lehetőség, amikor nagyobb mennyiségű, illetve méretű tárgyakról van szó – ilyen lehet például egy teljes lakás kiürítése, amelyben nagy mennyiségű régiséget halmoztak fel. Ekkor mi "megyünk házhoz", azaz felkeressük Önt a megadott címen, felmérjük a berendezés és a tárgyak értékét, majd ajánlatot adunk, megegyezés esetén szintén készpénzben fizetünk, és a megvásárolt tárgyak elszállítását is elvégezzük.

Fontos, hogy mindkét esetben szükség van az Ön személyes okmányaira, mivel a megvásárolt tárgyakról vételi bizonylatként egy vételi jegyet töltünk ki; így garantáljuk az adásvétel biztonságosságát. Válasszon Ön is bennünket, ha a hagyaték-, vagy régiségfelvásárlást készpénzért cserébe szeretné lebonyolítani!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a hagyaték- és régiségfelvásárlással kapcsolatban, illetve, ha szeretne készpénzt kapni régi tárgyaiért, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Cimkék: