Műértő porcelán felvásárlás

Porcelán felvásárlás

Hagyatékból maradt porcelánjait ne őrizgesse a konyhaszekrényben! A porcelán felvásárlást kár lenne kihagyni, hiszen készpénzzel fizetünk!

A porcelánokból kétféle típust tudunk megkülönböztetni. Régiségkereskedői szemmel nézve vannak a terítéknek való darabok és azok, amik valódi értékkel rendelkeznek, műtárgy szintre helyezhetőek. Lehet, hogy Ön is rendelkezik ilyen porcelánnal? Ha igen és szeretne megválni tőle, akkor itt a kiváló lehetőség.

Nem kell Önnek találgatnia otthon, hogy a Zsolnay vagy Hollóházi felirattal jelzett szószos tál, kávés csésze vagy süteményes tányérka mennyit érhet. Ez a mi kollégáink dolga, akik a helyszínen is el tudják végezni a porcelánok értékbecslését.

Az antikvitásunk örömmel fogadja az olyan, neves manufaktúrák műremekeit, mint amilyen a Herendi, Hummel, Meisseni is. Ezen kívül Kovács Margit porcelánok iránt is nagy érdeklődéssel viseltetünk és hasonlóan magas árat fizetünk értük, mint egy eredeti, Zsolnay-ért.  A megvásárolni kívánt porcelánokért minden esetben azonnal, készpénzben tudunk fizetni.

A hivatalos értékbecslés a vizsgált porcelán minden, fontos tulajdonságára kiterjed. Természetesen azzal kezdjük, hogy meggyőződünk a porcelán eredetiségéről. Ha ez megvan, akkor jöhet a tárgy állapotának a felmérése és a korának a meghatározása. 

A porcelánok közül nem mind ugyanolyan értékű, egyes darabokból kevesebb van, mások iránt nagy a kereslet, ezek magasabb értékkel rendelkeznek. Egy teljes készlet többet ér, mint egy hiányos. A kézi festésű darabok szintén többet érnek. A kollégánk az aktuális piaci érték meghatározása után a minket érdeklő porcelán árát készpénzben adja a tulajdonosnak.

Azonnal készpénzhez juthat, akár nagy értékben is, ha a mi antikvitásunkkal vásároltatja fel a porcelánjait. Az értékbecslés és a porcelán felvásárlás pontos részleteiről minden érdeklődőt informálunk, aki felveszi velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken. Keressen minket a régóta meglévő, kihasználatlan és feleslegesen helyet foglaló tárgyaival!

Cimkék: