Teljes lakáskiürítés

teljes lakáskiürítés

Teljes lakáskiürítés átfogó szolgáltatással. A felesleges holmiktól hamarabb meg tud szabadulni, mint gondolná, csak keressen minket!

Az örökölt ház, lakás vagy nyaraló nem maradhat berendezett, mert tervei vannak az ingatlannal? A régi berendezést nem kell azonnal egy bérelt raktárba száműzni, sem szétosztogatni vagy a szemétbe dobni. Tapasztalatból tudjuk, hogy egy hagyatékban lehetnek kincsek, értékes holmik, amiket könnyen el lehet herdálni. Ön ne tegyen ilyet, inkább válassza a több szempontból is előnyös utat, a teljes lakáskiürítést! A lakás kiürítést nyugodtan veheti szó szerint. A lakásokon kívül ház kiürítést vagy nyaraló kiürítést is elvállalunk.

Nem számít, hogy mennyi kacat van egy helyre bezsúfolva vagy milyen nagy az ingatlan, nem hagyjuk ki az olyan helyeket sem, mint amilyen a garázs vagy a melléképületek. Raktárból szintén kipakolunk mindent. A pincétől a padlásig értendő a teljes lakáskiürítés, ami önmagában még mindig nem képezi a szolgáltatásunkat. A megrendelőnek semmit sem kell hozzátennie a munkához, mi pakolunk, csomagolunk, szelektálunk és csoportosítunk, rakodunk és szállítunk is. A teljes lakáskiürítésért jó árat fizetünk, korrekt összeget adunk az ügyfélnek a teljes hagyatékért cserébe.

Szabaduljon meg mindentől, amire nem tart igényt, mindezt egyszerűen és ráadásul még jövedelmezően is, a legkisebb fáradtság nélkül! A teljes lakáskiürítés a legjobb módja annak, hogy mi érdekes ritkaságokkal, keresett, klasszikus darabokkal, értékes retro holmikkal tudjuk bővíteni a termék kínálatunkat, Ön pedig tovább tudjon lépni és ezzel pénzt is keresni.

A budapesti antikvitásunkat abban az esetben is fel tudja keresni, ha nem egy konkrét dolgot szeretne megvételre ajánlani nekünk, hanem egy komplett hagyatékot akar eladni. A teljes lakáskiürítés a legegyszerűbb módja annak, hogy az ingatlan teljesen üres legyen, mintha mindig is üres lett volna. Éljen a lehetőséggel és a hagyaték felvásárlást rendelje meg tőlünk! A hagyaték felszámolásról informálódjon az elérhetőségeink egyikén!

Cimkék: