Hagyaték felvásárlás gyors ügyintézéssel!

hagyaték felvásárlás

hagyaték felvásárlással segítünk az ingatlaneladást felgyorsítani! A felesleges holmiktól megszabadítjuk és kiürítjük az ingatlant!

Az örökölt ingatlanok általában együtt járnak a bennük található berendezéssel is. Ez azzal a feladattal jár, hogy a bútorokat, tárgyakat, kiegészítőket mind el kell tüntetni. Erre csak akkor van szükség, ha az örökös például értékesíteni szeretné az ingatlant, de a többi holmira nem tart igényt. Itt teljes lakáskiürítés jelenti a legjobb megoldást. Hol talál ilyen szolgáltatást? A fővárosi antikvitásunk végez  hagyaték felvásárlást, lakáskiürítést, méghozzá úgy, hogy Önnek is teljes mértékben megérje az üzlet!

hagyaték felvásárlást érdemes akkor megrendelni, ha tudja, hogy az örökség tartalmaz olyan tételeket, amikre igényt tarthat egy régiségkereskedés. Az idősebb korosztályra jellemző, hogy sok mindent megőriznek, olyan holmik vannak a birtokukban, amiket maguk is örököltek. Az antikvitásunk nagy érdeklődéssel fogadja az olyan, antik, értékes, ritka tárgyakat, mint amilyenek a művészi értékkel rendelkező festmények, porcelán készletek, vázák, szobrok vagy használati tárgyak. A hagyaték felvásárlás a teljes hagyatékra kiterjed, amivel az eladó jár  a legjobban. Minden holmit egyszerre elviszünk az ingatlanból, ennek köszönhetően Ön hamarosan meg is kezdheti az értékesítést. Segítünk abban, hogy még keresni is tudjon az eladáson! Nem kell fizetnie a lakáskiürítésért, hiszen mi fizetünk Önnek a hagyatékért. A helyszínen ki tudjuk fizetni a hagyaték megbecsült értékét, Ön készpénzben megkapja az árat és a holmikat egyben elszállítjuk.

A hagyaték felvásárlás, illetve a teljes lakáskiürítés a lehető leghamarabb megtörténik, ha nincs ideje az eladással foglalkozni. Keresse bizalommal az antikvitásunkat, ha a fővárosban vagy a környékén található az az ingatlan, amit ki kell üríteni! A kiszállást, a becslést és a felváráslást is a megbeszélt időpontban el tudjuk végezni Önnek  hagyaték felvásárláshoz! A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken kapcsolatba tud velünk lépni és egyeztetni a szolgáltatásainkról.

Cimkék: