Porcelán felvásárlás: ne hagyja otthon tovább porosodni!

porcelán felvásárlás

A porcelán felvásárlás kiváló lehetőség a plusz bevételre! A már nem használt étkészlet nekünk igazi kincset jelent, Önnek pedig pénzt!

A porcelán olyan holmi, amiből minden konyhaszekrényben, könyvespolcon ékeskedik néhány darab. Vannak köztük olyan porcelánok, amiknek csak dísztárgy szerepe van, egyeseket rendszeresen használnak, mások pedig már csak a helyet foglalják és a port gyűjtik. A híres porcelán manufaktúrák termékei azonban többet érdemelnek annál, mint hogy porfogó váljon belőlük. Az értékes porcelán dísztárgyakért mi készpénzzel fizetünk! A porcelán felvásárlás egy nagyszerű lehetőség azoknak, akik egy kis pénzt szeretnének keresni azokkal a tárgyakkal, amikre nincs többé szükségük. A porcelán felvásárlás korrekt feltételekkel történik, amivel minden ügyfél jól jár. Természetesen nem az a célunk, hogy  az értékes porcelánokat áron alul szerezzük meg, tisztességes és előnyös üzletre törekszünk minden alkalommal. Ennek érdekében szakképzett értékbecslő társaságában állapítjuk meg a porcelán felvásárlás tárgyát képező szobrok, vázák, tálak, tányérkészletek stb. aktuális értékét. A jelenlegi árak legmagasabb változatát fizetjük ki az eladónak, méghozzá készpénzben. 

porcelán felvásárlással szeretnénk jó alkalmat biztosítani a régiségek tulajdonosainak, megmutatni, hogy egy porcelán tárgynak még van jövője. Az antikvitásunkban bekerül az árukészletbe, ahol várja új tulajdonosát a porcelán. Szabadítson fel helyet a polcokon, tegye pénzzé az értékes porcelán tárgyait, ahelyett, hogy olyan holmit őrizgetne, amire nincs igazán szükség, amit soha nem szeretett vagy ajándékba kapott, de nem tud vele mit kezdeni!

A budapesti antikvitásunkban minden értékes porcelán étkészlet vagy dísztárgy otthonra talál. Új helyet kínálunk a régi, megunt, feleslegessé vált porcelán holmiknak. A porcelán felvásárlásról mindent megtudhat, ha felveszi velünk a kapcsolatot. Keressen minket bizalommal és legyen Ön is az ügyfelünk! A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön a honlapon szereplő, egyik elérhetőségen!