Hagyaték felszámolás, teljes lakáskiürítéssel!

hagyaték felszámolás

hagyaték felszámolás mindenre kiterjedően megrendelhető. A lakásban nem hagyunk semmit, amire nem tart igényt!

A rokonaitól örökölt egy ingatlant teljes berendezéssel? Az eltávozott rokonok után minden az örökösre száll, ami a végrendelet szerint Őt illeti. A lakásban megtalálható berendezésre nem mindig tart igényt az új tulajdonos. A beköltözéshez vagy a lakás, ház értékesítéséhez a teljes bútorzattól, ingóságoktól meg kell szabadulni. A tulajdonos eladhatja az örökölt ingóságokat vagy lomtalanításon szabadulhat meg tőlük. Egy örökségben általában vegyesen van eladható és kidobható holmi. A zsúfolt lakásokat hagyaték felszámolással lehet gyorsan kiüríteni.

Az antikvitásunk szívesen vesz minden megkeresést, ami értékes holmik eladásával kapcsolatos. Adja el nekünk a hagyatékot és nem csupán gyorsan el tudja intézni az új ingatlan berendezésének az elpakolását, hanem még jól is járhat vele! A budapesti antikvitásunk igényt tart minden, olyan tárgyra, dísztárgyra, bútorra, ami illik a régiség kereskedés profiljába. Régi és modern órák, porcelánok, ékszerek, étkészletek, vázák és minden, ami értékes a számunkra, a boltban kap helyet, hogy új tulajdonost találjon rá.

hagyaték felvásárlást csak és kizárólag a  saját szakembereinkkel végezzük, akik értékbecslést készítenek és a megállapított árat az eladónak már csak el kell fogadnia. A hagyaték felvásárlást azonnali, készpénzes fizetéssel bonyolítjuk le. Az ügyfeleink tehát minden szempontból jól járnak, mert a teljes lakáskiürítéssel szabad helyhez és bevételhez is hozzá tudnak jutni.

Amennyiben hagyaték felszámolást szeretne gyorsan igénybe venni, csak hozzánk kell fordulnia. Az antikvitásunk segítségével nemcsak gyorsan történik az örökölt ingatlan kiürítése, de még pénzt is kereshet rajta! A pontos részletekkel kapcsolatban mindenkinek szívesen adunk felvilágosítást. Érdeklődjön személyesen az antikvitásban arról, hogyan történik a hagyaték felszámolás teljes lakáskiürítéssel vagy hívjon telefonon minket, írjon nekünk üzenetet!

Cimkék: