Festmény felvásárlás, amivel Ön is jól jár!

festmény felvásárlás

Festmény felvásárlással foglalkozunk, korrekt áron vásárolunk műalkotásokat. Ha szeretné pénzzé tenni a műtárgyat, amit birtokol, forduljon hozzánk!

festmény felvásárlást azoknak az ügyfeleknek is ajánljuk a figyelmébe, akik a meglévő befektetéseikből szeretnének anyagi hasznos csinálni. Egy műalkotás egyike a legjobb befektetéseknek, ami nem csupán értékálló, de még nőhet is a vásárlói értéke az évek alatt. A megvásárolt festményt bármikor értékesíteni lehet, biztosan lesz rá vevő, az ára pedig annak függvényében alakul, hogy mekkora rá a kereslet. Azok a festmény tulajdonosok, akik fel akarják szabadítani a befektetésüket, a megfelelő vásárlóval még kereshetnek is a korábban megvásárolt képnek az aktuális értékén.

Hogyan zajlik egy profik által lebonyolított festmény felvásárlás? Nézzük sorra röviden a lépéseket! Az eladni kívánt képeket természetesen meg kell vizsgálni, tisztázni az eredetiségüket, meghatározni a festőt, a korszakot, ami a képhez köthető és végül az aktuális értéket is konkretizálni kell. Az eladó a festmény felvásárláshoz kap egy árajánlatot, ami a festmény aktuális piaci árának felel meg. Amennyiben az eladó ezt elfogadja, akkor a vételárat készpénzben megkapja az antikvitásunktól. A festmény felvásárlás tehát egy nagyon jó lehetőség arra, hogy egy kép tulajdonosa, akinek valódi műalkotás van a  tulajdonában, gyorsan, akár jelentősebb összeghez jusson hozzá. Az antikvitásunk klasszikus és modern képeket egyaránt vásárol és korrekt ajánlatot tesz minden eladónak. Keressen minket bizalommal a festmény felvásárlás kapcsán!

A budapesti antikvitásunk meglévő festmény gyűjteményét szívesen gazdagítjuk az Ön értékes képeivel. Ha van eladó festménye, akkor keressen fel minket személyesen az antikvitásban! A budapesti festmény felvásárlás lehetőségeiről kérjen tőlünk bővebb felvilágosítást személyesen vagy akár a megadott elérhetőségeink egyikén is! Pénzzé tesszük a képeit, jó árat fizetünk a műalkotásokért, amik a birtokában vannak. Ne hagyja ki a lehetőséget!