Lakáskiürítés teljes hagyatékfelvásárlással! Bízza ránk ingóságait!

lakáskiürítés

lakáskiürítéssel minden felesleges tárgytól megszabadítjuk! Segítünk, mindent felvásárolunk, akár teljes hagyatékot is!

A teljes lakáskiürítésre többnyire akkor mutatkozik igény, amikor egy ügyfél megörökölte a nagymama, nagybácsi ingóságait, ingatlanát, de a legtöbb holmival nem tud mit kezdeni. Gyakori eset, hogy az összes holminak mennie kell, ami egy házban, lakásban maradt és szeretnék minél előbb felszámolni a felesleges tárgyakat beköltözés vagy eladás miatt. Szeretne megszabadulni az örökölt ingatlanban lévő bútoroktól, tárgyaktól, méghozzá rövid időn belül? A darabonkénti eladás nagyon időigényes, egy garázsvásáron nem biztos, hogy minden elkel, a lomtalanítás pedig drága lehet. A legjobb megoldás a lakáskiürítés, méghozzá hagyatékfelvásárlással összekötve! Forduljon bizalommal a budapesti antikvitásunkhoz, ha ígéretesnek tartja az ajánlatunkat és megtetszett Önnek a szolgáltatásunk!

 A lakáskiürítés mellett selejtezésről is szó lehet, hiszen nem csupán örökölt lakásokban gyűlhetnek fel felesleges kacatok, hanem egy otthonban, nyaralóban is. Különösen egy költözés előtt lesz égetően szükséges a selejtezés, amikor csak azokat a holmikat szeretné továbbvinni a tulajdonos, amiket meg is szeretne tartani az új otthonában. Egy selejtezésnél, lakáskiürítésnél nemcsak pakolni kell, szállítani és osztályozni, el kell dönteni azt is, hogy minek mennyi az értéke. Ebben is gyakorlottak vagyunk és kedvező áron felvásároljuk a holmijait. Gondoljon bele, megszabadítjuk a kacatoktól, az értékes tárgyakért pedig még fizetünk is, méghozzá azonnal és készpénzben! Ezzel az ajánlattal többszörösen jól jár, mert azonnal hely szabadul fel, költséghatékonyan meg tudja oldani a lomtalanítást drága konténerbérlés nélkül és még kereshet is rajta! Porcelánok, könyvek, bútorok, festmények, evőeszköz készletek mind megtalálják az új helyüket a mi közreműködésünkkel!

A megrendelhető lakáskiürítés, selejtezés, hagyatékfelvásárlás minden részletéről tájékoztatjuk, ha érdeklődik az elérhetőségeinken!