Háborús emléktárgyakat felvásárolunk!

Háborús emléktárgyak

Háborús emléktárgyakat gyűjtünk a múltból! Ha rendelkezik valamilyen háborús relikviával és szeretné eladni, akkor jöjjön be az antikvitásunkba!

Egy régiség kereskedésben helyet kapnak a katonai emléktárgyak is. Egy háború sosem múlik el nyomtalanul, arról nem is beszélve, hogy mekkora hatással van a résztvevőkre és a világra is. A háború térben és időben is következményekkel jár, amiket már nem lehet megváltoztatni. A nyomában maradó emlékeket hordozzák és a tanulságokra emlékeztetnek a háborús emléktárgyak is.

háborús emléktárgyak közé sorolható mindaz a tárgyi emlék, ami a háború idején használatos volt és túlélte a háborús időszakot. A régiség kereskedésünkben szívesen fogadunk minden, olyan háborús relikviát, ami bizonyíthatóan egy ilyen esemény túlélője. A világháborúkból származó háborús emléktárgyak iránt különösen érdeklődünk, de korábbi eseményekből származó relikviákat is szívesen vásárolunk. Amennyiben a birtokában van egy örökölt vagy megvásárolt háborús emléktárgynak, amit szándékában áll eladni, mi igényt tartunk rá. Magas piaci áron megvásároljuk és kifizetjük az aktuális értékét, méghozzá készpénzben. Jöjjön be hozzánk személyesen az antikvitásba, amit Budapesten talál és hozza magával az eladni kívánt háborús emléktárgyat!

A katonai kitűzőt, katonai egyenruhát, katonai oklevelet vagy háborús kitüntetést szakember közreműködésével megvizsgáljuk, felbecsüljük és megállapítjuk az aktuális piaci árát. A háborús emléktárgyak vételárát több tényező is befolyásolja. A háborús tárgyak származási helye és ideje az egyik befolyásoló tényező, sok esetben minél régebbi valami, annál többet ér. Természetesen minél ritkább valami, annál magasabb az ára. Egy különleges háborús emléktárgy keresett darab a piacon, amiért a vásárlók is hajlandóak többet fizetni, esetenként egymásra licitálni. Azt se felejtsük el megvizsgálni, hogy milyen állapotban van az oklevél, a zubbony vagy a kitüntetés. Jó, ha minél sértetlenebb állapotban őrizték meg.

Keressen minket az elérhetőségeink egyikén és egyeztessünk időpontot a háborús emléktárgyak felvásárlásához!