Festmény felvásárláshoz keresünk alkotásokat!

Festmény felvásárlás

Festmény felvásárlás a legmagasabb piaci áron! Szakértő értékbecslést követően készpénzben fizetjük ki a műalkotás árát!

A festmények nem csupán dekoratív fali képek, hanem értékes műalkotások is. Az értő szem meg tudja állapítani, hogy egy bekeretezett képnek van e művészi és eszmei értéke, amit pénzben is ki lehet fejezni vagy csupán értéktelen dísz. Az értékkel rendelkező festmények kiváló befektetésnek számítanak, amiket bármikor el lehet adni, ha a tulajdonos pénzzé szeretné tenni a képet.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha festmény felvásárlásával foglalkozó antikvitást keres! A budapesti antikvitásunk örömmel fogadja a festmény felvásárlásában érdekelt ügyfeleket. Folyamatosan keresünk modern és klasszikus alkotásokat különböző stílusú alkotásokat ismert és kevésbé ismert művészek munkáját festmény felvásárláshoz.

festmény felvásárlással kapcsolatban gyakran keresnek minket az ügyfelek akkor, ha egy képet el szeretnének adni, de nem biztosak abban, hogy eredeti e. Az ismert művész munkája hamisítvány vagy másolat? Ezt gyakorlott értékbecslőnk teljes biztonsággal meg tudja állapítani. A képről semmit sem tud, de szeretné felbecsültetni? Ennek sincsen semmi akadálya. Ki tudja, lehet, hogy egy értékes alkotás van a birtokában, amit jó áron tud értékesíteni.

festmény felvásárlás egy olyan szolgáltatás, ami nem vesz igénybe sok időt. Az ügyfél kérésére akár a helyszínen is elvégezzük az értékbecslést, az eredetiség vizsgálatot, nincs szükség arra, hogy Ön utazzon hozzánk. A tapasztalattal rendelkező és felkészült munkatársunk rövid idő alatt el tudja dönteni, hogy milyen alkotást birtokol és annak mennyi az aktuális piaci ára. A döntésben olyan szempontokat is mérlegel, mint például a kép származása, a kor, amikor készült, de fontos lehet az előző tulajdonos, az alkalmazott technika, a stílus, a festmény témája stb.

festmény felvásárlást követően Önnek kifizetjük készpénzben a kép vételárát. Egyszerű és gyors, nem utolsó sorban pedig sikeres adás-vételt tudunk lebonyolítani. Eladó festményeivel keressen fel minket!