Porcelán felvásárlás aktuális műkincs piaci áron

Porcelán felvásárlással foglalkozunk, minden típusú porcelán iránt érdeklődünk! Szeretne túladni a régiségein? Bennünk megbízhat!

A porcelánból sok minden készül, lehet asztalnemű, dekor tárgy vagy kaspó, váza is. A porcelánokban az a szép, hogy sok stílus képviselteti magát köztük. A régi, hímzett terítőkkel együtt kirakott díszeknek, amiket nagymamáink féltve porolgattak, ma már valódi értéke van. Az újdonságok iránt is van kereslet, ha azok képesek elérni azt a színvonalat, aminek köszönhetően értékesek lesznek.

A porcelán felvásárlással azoknak a porcelán tulajdonosoknak szeretnénk kiváló lehetőséget kínálni, akik szeretnének egy kis pénzt csinálni a régiségeikből. A porcelán felvásárlás együtt jár egy ingyenes érték becsléssel. Az nem feltétlenül jelent problémát, ha a birtokában lévő porcelánok nem sértetlenek vagy egy készlet hiányos. Akár kisebb szépséghibával rendelkező, de értékesebb, ritkább, antik porcelán felvásárlása is szóba jöhet. A végső döntés és a pontos összeg csakis a szemrevételezés után születik meg, ez egyik alkalommal sem maradhat ki a folyamatból. A vétel árat az aktuális műkincs piaci értékek alapján határozzuk meg.

porcelán felvásárlás közben figyelembe vesszük azt, hogy milyen porcelánról van szó és megállapítjuk, hogy valóban eredeti e. A Hollóházi, Zsolnay vagy Herendy porcelánok keresettek és népszerűek, köztük az eozinos porcelánok is. Szobrok, vázák, étkészletek, dísztárgyak is azok közé a használati tárgyak közé tartoznak, amiket szívesen fogadunk.

Forduljon bizalommal az antikvitásunkhoz, ha felkeltette az érdeklődését a porcelán felvásárlásra vonatkozó szolgáltatásunk! Az eladásra felkínált tárgyakat személyesen is be tudja hozni hozzánk, de természetesen arra is van lehetőség, hogy a régiségkereskedésünkön kívül, helyben vizsgáljuk meg őket. A porcelánok értékét azonnal kifizetjük Önnek, méghozzá készpénzben. Ha tetszik Önnek az ajánlatunk, akkor ne késlekedjen, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal bármelyik, a honlapunkon szereplő elérhetőségen vagy keressen minket személyesen porcelán felvásárlás miatt!

Cimkék: