Teljes hagyaték felvásárlása lakáskiürítéssel

teljes hagyaték felvásárlása megoldja minden problémáját, amit az örökölt tárgyak eladása jelent. Sokan találják olyan szituációban, hogy egy rokon távozásával annak ingóságai a tulajdonukba kerülnek.

Egy komplett hagyaték gyakran lakás vagy ház berendezését jelenti. Bútorok, dísztárgyak, ékszerek, asztalnemű, személyes holmik mind beletartoznak az örökségbe, ami az utolsó ceruzáig és fülbevalóig az örökösé lesz. Az örökösnek ezeken túladni valós problémát jelenthet, ha nincs tisztában azzal, hogy hol tudja értékesíteni az egyes tárgyakat.

Nincs szükség arra, hogy több felé ossza a hagyatékot, ha talál egy olyan vevőt, aki a hagyaték teljes felvásárlása iránt érdeklődik. Időt spórol, mert egy lépésben mindentől meg tud szabadulni, amivel nem tud vagy nem akar mit kezdeni.

A hagyaték teljes felvásárlása az antikvitásunk tevékenységei közé tartozik. Érdemes felkeresni minket, ha az a célja az örökösnek, hogy a legegyszerűbben túladjon az örökségén és még haszna is származzon belőle. A hagyaték felvásárlás lényege, hogy a vásárló nem válogat, hanem mindent visz. Ami Önnek értéktelen kacat vagy rossz emlékeket idéző holmi, az a felvásárlónak valódi kincset jelenthet, ha tudja, hogy kinek kínálja eladásra.

Amennyiben érdeklődik a szolgáltatásunk iránt, mindent bízzon ránk! A teljes hagyaték felvásárlása egy zökkenőmentes folyamat, amiben Önnek szinte semmi feladata nincsen. A kiszállást és a felmérést éppen úgy elvégezzük, mint a holmik elszállítását. Egy időpont megadását követően Ön hamarosan szegényebb lesz a megörökölt holmikkal és gazdagabb annak árával. A teljes hagyaték felvásárlást az aktuális piaci áraknak megfelelő díjazással végezzük el, mert nem az a  célunk, hogy kifosszuk az ügyfeleinket.

Az antikvitásunkba személyesen is eljöhet, ha ideje engedi, de egyeztethet kollégáinkkal a részletekről a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén is. A teljes hagyaték felvárásárlást azoknak ajánljuk, akik gyorsan, hatékonyan, profittal szeretnének az örökségen túladni.

Cimkék: