Porcelán felvásárlás korrekt árakon!

porcelán felvásárlással akkor keressen minket, ha őriz otthon régi vagy éppen újabb készítésű porcelánokat és értékesíteni szeretné őket, méghozzá korrekt áron. Az olyan porcelán készletek, mint amilyen a hungarikumnak számító Herendi vagy Zsolnay akár magas áron is eladhatóak, de nem mindegy, hogy mikor és hol szeretné őket értékesíteni az eladó. Viszonylag sok porcelánt kínálnak különböző helyeken megvételre, de nem mindig lesz sikeres az eladási kísérlet. Ennek több oka is lehet. Megeshet, hogy az eladó nincs tisztában a porcelán váza, étkészlet, porcelán figura vagy kaspó reális értékével vagy egyszerűen túlértékeli azokat a darabokat, amik nem annyira keresettek.

porcelán felvásárlással azoknak a tulajdonosoknak szeretnénk segíteni, akik nem akarják elvesztegetni a birtokukban lévő értéket és hivatásos kereskedővel szeretnének üzletelni. A Herendi és Zsolnay porcelánok híres, magyar használati tárgyak, amik tradicionális technikával készülnek, kézzel festett, egyedülálló mintával, világszerte híres manufaktúrák termékeiként.

A porcelán felvásárlás egyik első lépése a tárgyak eredetiségének vizsgálata. Minden tárgy alján ott a jelzés, ami lehet felirat, monogram vagy logo is, ami a porcelán eredetére utal. Az értékbecslés alkalmával az eredetiség mellett a porcelán kora, a készlet teljessége, állapota is mérvadó. A ritkább vagy egyedi daraboknak természetesen magasabb az ára. Ami egyeseknek giccs, az az értő szemnek komoly érték, aminek megvan az ára. Mi a legmagasabb, aktuális piaci árat fizetjük ügyfeleinknek, az a célunk, hogy mindegyik ügyfél elégedetten távozzon boltunkból a porcelán felvásárlást követően.

Forduljon bizalommal a mi antikvitásunkhoz és keressen minket porcelán felvásárlással kapcsolatban! A legjobb az, ha személyesen találkozunk, mert így megtörténhet a porcelán értékének becslése is és a porcelán felvásárlás. A részletekről érdeklődjön a honlapunkon közzétett elérhetőségek egyikén! Válasszon minket és mi hozzásegítjük egy sikeres üzlet nyélbe ütéséhez!

Cimkék: