Hagyaték felvásárlás, egy előnyös szolgáltatás Önnek is!

hagyaték felvásárlás olyan szolgáltatás, ami a hagyaték tulajdonosainak előnyös ajánlatot kínál a megörökölt tárgyakért cserébe. Egy hagyaték nagyon sokféle lehet, mind érték, mind összetétel szempontjából. A hagyaték felvásárlást végző csapat dolga kiválogatni azokat a tárgyakat, bútorokat, amiket meg szeretnének vásárolni, amiket ők maguk is értékesíteni tudnak. A válogatás elsődleges szempontja tehát az érték.

Értékes régiség nagyon sok minden lehet és egy hagyaték felvásárláson valódi kincsekre lehet bukkanni, de ennek felismeréséhez értő szem szükséges. A felvásárló általában értékbecsüs gyakorlattal rendelkező szakember segítségét is igénybe veszi. Az értékbecslésnek köszönhetően kaphat a hagyaték eredeti tulajdonosa korrekt és a valós értéknek megfelelő árat a régiségekért.

A teljes hagyatékot szétválogatjuk eladható és nem eladható tárgyakra. Az utóbbit el lehet szállíttatni lomtalanítás alkalmával, a többi az antikvitásunk készletében kap helyet. Egy régiség nemcsak érzelmi értékkel bírhat, de változó, hogy mi az, mai iránt éppen nagy a kereslet. Jelenleg a festmények, porcelánok, órák, bútorok a legkeresettebbek hagyaték felvásárlásról. A tárgy, bútor stílusa, kora, állapota meghatározó az értékbecslés során, valamint az, hogy milyen korszakban készítették.

Online becslésre is lehetőség van már, amit leírás, fotó alapján végeznek, de mégis a látható, tapintható becslés az eredeti és a legmegbízhatóbb módszer. Amiről azt hitte, hogy csak régi, kiderülhet, hogy értékes is, profitálhat belőle, ráadásul fáradtság vagy buktatók nélkül. A hagyaték felvásárlással csak nyerhet az ügyfél, ha megbízható kereskedő kezébe adja a régiségeit. Ha ilyen antikvitást keres, megtalálta!

A hagyaték felvásárlással kapcsolatban keresse kollégáinkat és kérje ingyenes, helyszíni felmérésünket! A kiválasztott régiségekért helyben, készpénzben kifizetjük a vételárat az aktuális, legmagasabb piaci áron. A további részletekkel kapcsolatban hagyaték felvásárlásról érdeklődjön az antikvitásunk honlapján közzétett elérhetőségek bármelyikén!