Régiségkereskedés

régiségkereskedésünkkel előnyös üzletet tud kötni, ha nekünk kínálja antik holmijait! A mai és a régi tárgyak között is vannak értékes holmik, utóbbiak értékéhez hozzá tud tenni azok kora is. A régiségek aktuális értéke több dologtól is függ, ezeknek a tényezőknek az ismeretében tudja egy értékbecsüs meghatározni, hogy a tárgy mennyit ér. Ennek alapján azt gondolhatná egy laikus, hogy akármelyik régiségkereskedésbe be tud menni, mert az ár, amit az eladó tárgyakért kap, mindenhol ugyanaz. Ez sajnos nem igaz. Ami az egyik régiségkereskedésben korrekt piaci áron kel el, az a másikban lehet, hogy nem jelent jó árat az eladó számára.

Forduljon bizalommal a mi régiségkereskedésünkhöz, ha Önnek is az a célja, hogy valóban jó üzletet kössön és magas árat kapjon azért a dísztárgyért, könyvért vagy óráért, ékszerért, amit el szeretne adni! Nem kell hirdetést feladni, a vevők felkeresésével vesződnie, nincs szükség arra sem, hogy a bútorokat, vázákat vagy a festményeket és szőnyegeket külön tárolja, mert nem férnek el vagy félti őket a sérüléstől. Egyszerűen csak annyi dolga van, hogy egyeztet velünk egy időpontot, amikor Önnek jó és a kollégánk elmegy Önhöz, hogy felmérje, vannak e a régiségkereskedésünk számára érdekesnek számító holmik az Ön birtokában. Ha úgy döntünk, hogy szeretnénk Öntől vásárolni, akkor a helyszínen le is tudjuk bonyolítani a vásárlást.

Azok az ügyfelek, akik velünk üzletelnek, az aktuális piaci árak legmagasabbját kapják meg tőlünk. Használja ki ezt a lehetőséget és adja el kedvező áron azokat a régiségeit, antik vagy értékes tárgyait, műalkotásokat, amiket nem szeretne megtartani! A régiségkereskedésünknek a szolgáltatásairól érdeklődjön kollégáinknál bizalommal!

A hagyatékok, örökségek felvásárlása is érdekel minket, tehát nem csupán egy-egy tárgyat kínálhat nekünk, hanem komplett hagyatékot is. Egyszerűen túladhat az Önnek felesleges dolgokon és haszna is származik belőlük, ha felkeres minket személyesen vagy a megadott elérhetőségeink egyikén!

Cimkék: