Festmény felvásárlás: váltsa pénzre befektetését!

festmény felvásárlás

A festmény felvásárlás továbbra is aktuális szolgáltatásunk, ha van az Ön birtokában valami, ami értékes lehet a számunkra! Az ékszerek, szobrok, dísztárgyak, órák, bútorok mind olyan tárgyak, amikben pénzszerzési lehetőség van.

Ez természetesen csak bizonyos tárgyakra igaz. Az örökölt, gyűjtemény részeként vásárolt tárgyak befektetésnek is kiválóak, ez nagyon igaz egy festményre is. A festmény felvásárlás akkor is szóba kerülhet, ha a kép tulajdonosa már nem szeretné birtokolni azt, hanem az a célja, hogy pénzzé tegye a befektetését. 

Azonnal szüksége van készpénzre, méghozzá nagyobb összegben? A műremekek, műalkotások számára mindig van vevő, az aktuális áruk ráadásul mindig más, attól függően, hogy mit diktál éppen a piac. Hozza el antikvitásunkba a birtokában lévő képet, festményeket és mi a jelenlegi legmagasabb áron, készpénzben megvásároljuk Öntől! A festmény felvásárlással kapcsolatban minden lényeges információt megosztunk Önnel, ha kapcsolatba lép velünk bármelyik elérhetőségünkön vagy személyesen érdeklődik.

Cimkék: