Herendi, Zsolnay és egyéb antik porcelánok: stílusváltáskor is számíthat ránk!

Egyes ingatlanokban azért történik teljes lakberendezési átalakítás, mert a tulajdonosok ráunnak a jelenlegi stílusra, és szeretnének a modernebb irányzat felé nyitni. Az új stílusba gyakran nem igazán illenek bele a különböző díszes régiségek, porcelánok. Ilyenkor sokan megpróbálnak magánúton túl adni ezeken a tárgyakon, azonban több hónap is eltelhet, mire komoly érdeklődőket találnak az emberek a portékákra. Amennyiben Ön is stílusváltás előtt áll, válassza az egyszerűbb megoldást a régi porcelánok felszámolásához, és keressen bennünket az eladáshoz!

porcelán felvásárlással sokkal jobban jár, hiszen rövid időn belül túl adhat a régiségeken. Ebben a formában kedvezőbb üzletet is köthet, mert mi a tárgyak valódi értékének megfelelő összeget adjuk felvásárláskor. Herendi és Zsolnay porcelánokat is veszünk!

Mi tudjuk mennyit ér egy Zsolnay vagy Herendi porcelán. Adja el szakértőknek a feleslegessé vált antik porcelánokat, és kössön kedvező üzletet velünk! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Cimkék: