Hagyatékok, örökségek felvásárlása, a lakás vagy ház teljes kiürítésével!

A rokonok eltávozása mindig szomorú esemény, amire nem lehet felkészülni. Az elhalálozás utáni ügyintézés azonban már elkerülhetetlen. Gondoskodni kell arról, hogy az elhunyt ingóságai jó helyre kerüljenek.

Megesik, hogy a hozzátartozóknak nincs rájuk szüksége vagy túl sok holmi marad a hozzátartozó után. Amennyiben az elhunyt nem gondoskodott részletes végrendeletről, úgy a rokonoknak, a hagyaték kezelőinek kell foglalkoznia vele. Ez több lehetőséget is rejt magában. El lehet kezdeni egyenként túladni a holmikon vagy pedig egy olyan vállalkozásra bízni azt, ami hagyatékok, örökségek felvásárlásával foglalkozik.

Forduljon hozzánk, és bízza ránk a szóban forgó hagyaték, örökség felvásárlásának ügyét! Az általunk biztosított szolgáltatás több szempontból is előnyére válik azoknak az ügyfeleknek, akik megtisztelnek minket a bizalmukkal. A hagyaték, örökség felvásárlás nálunk az aktuális lakás vagy ház teljes kiürítésével zajlik. Ez az eljárás mindkét félnek az előnyére válik. Az ügyfél részéről nem kell a kelleténél hosszabb időt szánni az ügyintézésre. Mi elintézzük az ügyfél helyett, aki pedig a helyszínről készpénzzel távozhat. Ahelyett, hogy a különféle bútorok, tárgyak eladására, szétosztására aprózná el az idejét és az energiáját, kellő figyelmet fordíthat az ott és akkor legfontosabbra, a gyászra. A hagyaték, örökség felvásárlása a lakás vagy ház teljes kiürítésével nekünk, a régiség kereskedésnek is jó lehetőség, mert teljes örökségeket dolgozhatunk fel, válogathatunk ki, amiből a magunk, és később mások számára értékes tárgyakat tovább értékesíthetjük.

Lépjen kapcsolatba antikvitásunkkal, és éljen a lehetőséggel, vegye igénybe a szolgáltatásainkat hagyatékok, örökségek felvásárlásával kapcsolatosan! Reméljük, hogy Ön is elégedett lesz az általunk végzett munkával, és hasznát veszi a gyors és alapos ügyintézésünknek! Amennyiben kérdése van hagyaték, örökség felvásárlásról, kérjen részletes felvilágosítást honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

 

Cimkék: