Régi könyvek felvásárlása hagyatékból

A könyvek fénye talán kicsit megkopott; mostanában, a digitális korban könnyebb magunk elé húzni a számítógépet, vagy az e-book olvasót, és úgy lapozgatni a virtuális oldalakat. Az olvasásnak azonban mindig lesznek elkötelezett hívei és lelkes rajongói, ahogyan a könyveknek is lesz helyük valamelyik könyvespolcon. Ez a könyvespolc lehet egy nappaliban, de lehet egy antikváriumban, antikvitásban is.

A könyvek időről-időre gazdát cserélnek, kézről-kézre, olvasóról-olvasóra járnak. Kölcsönadják őket egymásnak a tulajdonosok, kikölcsönzik a könyvtárból, majd visszaviszik őket, eladják másoknak, vagy könyvesboltoknak, antikváriumoknak.

Akinek vannak régi, megunt könyvei, vagy esetleg egy kötetből több példányuk is, annak nem kell ezeket a könyveket a könyvespolcán őrizgetnie, vagy a lakásban kerülgetnie. Az antikvitásunk könyvek felvásárlásával is foglalkozik, tehát szívesen látjuk azokat a könyvtulajdonosokat, akik szeretnének jobb helyet régi könyveiknek.

Ha minket választ, jobban jár a könyvek felvásárlásával, mintha az interneten próbálna meg vevőket keresni. Ott hatalmas a túlkínálat, és nem biztos, hogy a vásárlók pont azt keresik, amit Ön kínál eladásra.

Az antikvitásunk kifejezetten a régi könyvek iránt érdeklődik, szívesen veszi az antik köteteket is. Megesik, hogy valakinek egy rokona távozik az élők sorából, kisebb-nagyobb hagyatékot hátrahagyva. Ha ebben a hagyatékban értékesnek tűnő könyvek is vannak, amiket nem tud hol tárolni, nem akar megtartani, a legjobb, amit tehet, hogy könyvfelvásárlás útján értékesíti őket.

Forduljon antikvitásunkhoz bizalommal, és vegye igénybe könyvek felvásárlásával kapcsolatos szolgáltatásainkat! A kollégáink átvizsgálják a behozott könyveket, felmérik azok állapotát, és felbecsülik az értéküket. Az árajánlatot követően a könyvfelvásárlás mindkét fél beleegyezésével meg is történhet.

Amennyiben kérdése van a könyvek felvásárlásával kapcsolatban, vagy az antikvitásunk könyveit szeretné jobban megismerni, lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!