Műértő porcelán felvásárlás

Porcelán felvásárlás

Hagyatékból maradt porcelánjait ne őrizgesse a konyhaszekrényben! A porcelán felvásárlást kár lenne kihagyni, hiszen készpénzzel fizetünk!

A porcelánokból kétféle típust tudunk megkülönböztetni. Régiségkereskedői szemmel nézve vannak a terítéknek való darabok és azok, amik valódi értékkel rendelkeznek, műtárgy szintre helyezhetőek. Lehet, hogy Ön is rendelkezik ilyen porcelánnal? Ha igen és szeretne megválni tőle, akkor itt a kiváló lehetőség.

Read more: Műértő porcelán felvásárlás

Festmény felvásárlás klasszikustól az antikig

festmény felvásárlás

A festmény felvásárlást minden, valódi, értékkel rendelkező olajfestményhez biztosítjuk. Adja el nekünk a birtokában lévő festményt, azonnali készpénzért!

Magyar kortárs, klasszikus vagy modern festmény lóg otthon a falon, amit nem akar tovább megtartani? Antik alkotás, régi festmény várja, hogy anyagilag jövedelmezni tudjon belőle? A festmény felvásárlásnak köszönhetően ezt nagyon egyszerűen tudja megvalósítani. Csak időpontra van szükségünk ahhoz, hogy az ingyenes értékbecslést végző kollégánkat elküldjük Önhöz és megvásároljuk Öntől, készpénzért a műalkotását.

Read more: Festmény felvásárlás klasszikustól az antikig

Teljes lakáskiürítés

teljes lakáskiürítés

Teljes lakáskiürítés átfogó szolgáltatással. A felesleges holmiktól hamarabb meg tud szabadulni, mint gondolná, csak keressen minket!

Az örökölt ház, lakás vagy nyaraló nem maradhat berendezett, mert tervei vannak az ingatlannal? A régi berendezést nem kell azonnal egy bérelt raktárba száműzni, sem szétosztogatni vagy a szemétbe dobni. Tapasztalatból tudjuk, hogy egy hagyatékban lehetnek kincsek, értékes holmik, amiket könnyen el lehet herdálni. Ön ne tegyen ilyet, inkább válassza a több szempontból is előnyös utat, a teljes lakáskiürítést! A lakás kiürítést nyugodtan veheti szó szerint. A lakásokon kívül ház kiürítést vagy nyaraló kiürítést is elvállalunk.

Read more: Teljes lakáskiürítés

Hagyaték felvásárlás gyors ügyintézéssel!

hagyaték felvásárlás

hagyaték felvásárlással segítünk az ingatlaneladást felgyorsítani! A felesleges holmiktól megszabadítjuk és kiürítjük az ingatlant!

Az örökölt ingatlanok általában együtt járnak a bennük található berendezéssel is. Ez azzal a feladattal jár, hogy a bútorokat, tárgyakat, kiegészítőket mind el kell tüntetni. Erre csak akkor van szükség, ha az örökös például értékesíteni szeretné az ingatlant, de a többi holmira nem tart igényt. Itt teljes lakáskiürítés jelenti a legjobb megoldást. Hol talál ilyen szolgáltatást? A fővárosi antikvitásunk végez  hagyaték felvásárlást, lakáskiürítést, méghozzá úgy, hogy Önnek is teljes mértékben megérje az üzlet!

Read more: Hagyaték felvásárlás gyors ügyintézéssel!

Porcelán felvásárlás: ne hagyja otthon tovább porosodni!

porcelán felvásárlás

A porcelán felvásárlás kiváló lehetőség a plusz bevételre! A már nem használt étkészlet nekünk igazi kincset jelent, Önnek pedig pénzt!

Read more: Porcelán felvásárlás: ne hagyja otthon tovább porosodni!