Festmény felvásárláshoz keresünk alkotásokat!

Festmény felvásárlás

Festmény felvásárlás a legmagasabb piaci áron! Szakértő értékbecslést követően készpénzben fizetjük ki a műalkotás árát!

A festmények nem csupán dekoratív fali képek, hanem értékes műalkotások is. Az értő szem meg tudja állapítani, hogy egy bekeretezett képnek van e művészi és eszmei értéke, amit pénzben is ki lehet fejezni vagy csupán értéktelen dísz. Az értékkel rendelkező festmények kiváló befektetésnek számítanak, amiket bármikor el lehet adni, ha a tulajdonos pénzzé szeretné tenni a képet.

Read more: Festmény felvásárláshoz keresünk alkotásokat!

Hagyaték felvásárlás, antik régiségek és örökség felvásárlása

hagyaték felvásárlás minden örökös életét megkönnyíti. Adja el nekünk a megörökölt régiségeket, amikkel nem tud mit kezdeni!

Az idős rokonok gyakran hagynak a fiatalabb generációra olyan holmikat, amik hátra maradnak utánuk. A hagyaték az esetek többségében egy komplett berendezést jelent, a néhai nagymama, nagybácsi stb. ingatlanának minden elemét. Az ingóságok között vannak bútorok, háztartási textilek, evőeszközök, dekor tárgyak, könyvek, játékok, hanglemezek vagy festmények. Érthető, ha nem mindenki vágyik arra, hogy telezsúfolja a már berendezett, saját stílussal berendezett otthonát valaki más holmijaival. Erre is megoldást jelent a hagyaték felvásárlás.

Read more: Hagyaték felvásárlás, antik régiségek és örökség felvásárlása

Porcelán felvásárlás aktuális műkincs piaci áron

Porcelán felvásárlással foglalkozunk, minden típusú porcelán iránt érdeklődünk! Szeretne túladni a régiségein? Bennünk megbízhat!

A porcelánból sok minden készül, lehet asztalnemű, dekor tárgy vagy kaspó, váza is. A porcelánokban az a szép, hogy sok stílus képviselteti magát köztük. A régi, hímzett terítőkkel együtt kirakott díszeknek, amiket nagymamáink féltve porolgattak, ma már valódi értéke van. Az újdonságok iránt is van kereslet, ha azok képesek elérni azt a színvonalat, aminek köszönhetően értékesek lesznek.

Read more: Porcelán felvásárlás aktuális műkincs piaci áron

Festmény felvásárlás értékbecslés alapján

festmény felvásárlás

A festmény felvásárlás egy jó lehetőség arra, hogy pénzzé tegye művészi értékkel rendelkező képeit! A legjobb árakon vásároljuk fel képeit és készpénzben fizetünk Önnek!

A művészet sokszínű és rejtélyes világ, ahol nem könnyű kiigazodni. Tetemes mennyiségű tudás, egy csipetnyi érzék és rutin is kell ahhoz, hogy egy festmény értékét megbecsülje valaki. A kollégáink rendelkeznek értékbecsüs képesítéssel és képesek az általuk felmért festmények aktuális piaci árát meghatározni, amellett, hogy véleményt mondanak azok művészi, kulturális értékéről is.

Read more: Festmény felvásárlás értékbecslés alapján

Teljes hagyaték felvásárlása lakáskiürítéssel

teljes hagyaték felvásárlása megoldja minden problémáját, amit az örökölt tárgyak eladása jelent. Sokan találják olyan szituációban, hogy egy rokon távozásával annak ingóságai a tulajdonukba kerülnek.

Egy komplett hagyaték gyakran lakás vagy ház berendezését jelenti. Bútorok, dísztárgyak, ékszerek, asztalnemű, személyes holmik mind beletartoznak az örökségbe, ami az utolsó ceruzáig és fülbevalóig az örökösé lesz. Az örökösnek ezeken túladni valós problémát jelenthet, ha nincs tisztában azzal, hogy hol tudja értékesíteni az egyes tárgyakat.

Read more: Teljes hagyaték felvásárlása lakáskiürítéssel